NLP Starter: Veliko finale leta

NLP Starter: Veliko finale leta

Da li i vi u svom životu poznajete ljude s kojima se uopšte ne slažete, dok ste s drugima na istim „talasnim dužinama“? Da li ste nekad poželeli da se bolje razumete sa šefom, partnerom, decom…? Znate li šta vam je za to potrebno?

Ako ste pomislili da je odgovor u tome da menjate druge, prevarili ste se. Mi ne možemo promeniti druge ljude – možemo promeniti samo sebe. A to je već velika stvar!

Da bi se to dogodilo, nisu vam potrebne nadljudske sposobnosti, samo znanje koje je već decenijama dostupno čovečanstvu u vidu neuro-lingvističkog programiranja – discipline zasnovane na analiziranju i modelovanju navika, alata i tehnika najuspešnijih ljudi novog doba.

Prva ustanova u Srbiji u kojoj se podučava i izučava ova disciplina je NLP Institut Slavice Squire, prvog NLP trenera na ovim prostorima. Slavica je proteklog vikenda održala dvodnevnu edukaciju NLP Starter, prvi stepenik NLP Practitioner treninga, u prepunoj učionici NLP Instituta na Novom Beogradu, a u tome joj je svesrdnu podršku pružio i iskusni NLP trener Dragoljub Matić – Profa.

Polaznici iz svih zemalja bivše Jugoslavije, uz Slavicino stručno vođenje, naučili kako mogu da usavrše svoje veštine komunikacije, kako da bolje razumeju sagovornika, kako da imaju moćan i dobronameran uticaj na druge ljude, da postavljaju ostvarljive i inspirišuće ciljeve i podignu kvalitet svog života na svim poljima.

Naučili su kako da izoštre svoja čula, kako bi prepoznali finese u ljudskom izražavanju, a koje otkrivaju mnogo toga o njima.

Uz korisne vežbe, polaznici su imali priliku da na licu mesta isprobaju naučeno, ali i otkriju kako da sve korisne lekcije koje su dobili tokom prethodna dva dana primenjuju u svakodnevnom životu.

Zbog velikog interesovanja, 15. i 16. septembra održaće se još jedan termin za ovu edukaciju, koji je već ispunjen do poslednjeg mesta. Ako biste želeli da se pridružite onima koji su već zakoračili na prvi stepenik NLP Practitioner-a, odmah se prijavite za termin u Novom Sadu, na kom je preostalo još samo nekoliko mesta.