NLP Starter u Nišu – posebna ponuda

Postoji jedno staro verovanje koje kaže da je februar mesec brisanja granica i oslobađanja potencijala. Pravo vreme da iskoračimo iz svoje zone komfora i ostvarimo ono što zaista želimo. Za sve one koji žele da napuste neke svoje ustaljene načine razmišljanja i ponašanja i naprave prvi korak ka boljoj komunikaciji i uspehu može da bude upravo NLP Starter koji će se u februaru održati ne samo u Beogradu, već i u najvećem gradu juga Srbije – Nišu.

Nakon promocije knjige „NLP u svakom uspehu mirođija“ i motivišućeg predavanja Slavice Squire – prvog NLP Master Trainer-a i Master Coach-a u Srbiji , interesovanje za Nauku Ličnog Prosperiteta u Nišu se znatno proširilo, te smo odlučili da 01. i 02. februara održimo NLP Starter u poslovnoj zgradi CIM Group, Knjaževačka 21, Niš.

NLP Starter program traje dva dana, a na veoma profesionalan način Vas upoznaje sa NLP metodologijom i uči osnovnim i najvažnijim NLP veštinama koje odmah možete da primenite i integrišete i svoju privatnu i poslovnu svakodnevicu. Jedan od najvećih benefita ovog treninga je takođe osvešćivanje i oslobađanje nekih od naših potencijala koji poboljšavaju kvalitet naših života i pozitivno utiču na naše okruženje. Jer, menjanjem sebe menjamo svet oko sebe.

Iskoristite popust, prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme. Imamo popust za članove JCI-a od 10 %, kao i popust za članove Kupina od 5%. Moguće je iskoristiti samo jedan od ova dva popusta. Takođe postoji i popust za sve firme, organizacije ili porodice koje dovedu više članova.

Više informacija o ceni i načinu prijave možete naći ovde.