NLP Starter u Beogradu – Prvi korak ka željenoj budućnosti

NLP Starter u Beogradu – Prvi korak ka željenoj budućnosti

Prava edukacija za sve one koji razumeju da je njihova budućnost u njihovim rukama upravo je NLP Business Starter na NLP Institutu. Ovaj dvodnevni trening Vam omogućava da NLP – vodeću svetsku metodologiju za promenu i lični razvoj doživite svim čulima i napravite značajan pomak na polju koje izaberete.

Na NLP Institutu je prvog dana leta započet NLP Starter koji je činila grupa radoznalih rukovodilaca, menadžera prodaje, profesionalnih komunikatora, profesora i drugih pojedinaca posvećenih ličnom i poslovnom uspehu. Ovu metodologiju za modelovanje ljudske izvrsvrsnosti predstavila im je prvi International NLP Master Trainer i Master Coach u našoj zemlji Slavica Squire, koja je donela NLP na naše prostore i sa posebnim entuzijazmom i ljubavlju širi ovu metodologiju.

Evo i jednog od NLP principa predstavljenog na NLP Starteru u skladu sa kojim žive vrhunski profesionaci koje smo modelovali:

Imamo sve resurse koji su nam potrebni za promenu i uspeh!

Često kada se zaglavimo u nekoj situaciji mislimo stvari poput:

  • Ne znam šta da radim.
  • Nemam prikladan alat ni opremu.
  • Nemam pravi materijal.
  • Nema ovo, nemam ono …

Dobićete slične odgovore odnosno izgovore na različite teme – bilo da se radi o nekom važnom poslovnom projektu, slikanju slike, sportu ili ličnim finansijama.

A šta ako…

  • pronađete knjigu o balansiranju finansija koja će vam pomoći da ovladate njima?
  • upoznate vrhunskog slikara koji vam ukaže na neke važne stvari vezane za nastajanje slike?
  • pogledate intervju odličnog sportiste o nošenju sa određenim poteškoćama sporta?
  • ili sami kreirate resurs; npr: kako bi Ajnštajn ili Tesla ili Gandi pristupio ovome? Ponašajte se kao da bi oni mogli da vas posavetuju? Šta bi Vam rekli?

Razmislite na momenat: Kako bi Vaš život izgledao da živite u skladu sa ovim principom, da verujete da imate sve resurse koji su Vam potrebni za promenu koju želite i za uspeh?