NLP Starter na POKLON!

NLP Starter na POKLON!

Šta za vas znači maksimalno iskoristiti leto? Da li je to upijanje toplih sunčevih zraka? Možda leškarenje u hladovini na nekoj plaži? A šta je to što vi sami ovog leta možete učiniti da vam 2018. postane godina koju ćete zauvek pamtiti po dobru?

Naša misija je da vas inspirišemo da ovo leto iskoristite tako da biste u svakoj narednoj nastavili da gradite svoje blagostanje, sreću i sve veći uspeh. Zato odlučnima medju vama, koji se upišete na našu NLP Practitioner edukaciju do 24. avgusta mi POKLANJAMO NLP Starter – prvi dvodnevni modul.

A šta je to NLP Practitioner?

Ako vas je uvek fascinirao ljudski um, ako ste želeli da studirate psihologiju, ali vas je život odveo u drugom pravcu, ako duboko u sebi znate da vaš uspeh zavisi najviše od vas i zanima vas kako da ga učinite neizbežnim, NLP Practitioner je izvanredna edukacija za vas. Uživaćete i mnogo ćete naučiti, a pri tom ćete shvatiti kako da unapredite svoju karijeru ili biznis, sve vama važne odnose i da zavolite svoj život.

To je sistematizovano znanje, tehnike, alati i vežbe iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, praktično osmišljeno tako da sve što naučite, možete odmah i da primenjujete i to u svim oblastima života – od unapređivanja komunikacije sa svojom decom, do boljeg odnosa sa klijentima, kolegama i saradnicima na poslu. Neuro-lingvističko programiranje, poznato po skraćenici NLP, predstavlja esenciju naučnih otkrića nekih od najeminentnijih psihologa, sociologa i psihijatara prošlog veka, koji su izučavali uspešne ljude i modelovali njihovo ponašanje u metodologiju primenjivu u svim oblastima života. Drugim rečima, NLP je nauka o uspehu i a u našu edukaciju utkali smo i mnoga srodna naučna i praktična znanja zato mi ono što podučavamo zovemo Naukom Ličnog Prosperiteta.

NLP Practitioner je prva stepenica u izučavanju i primeni ovih znanja, a mnogima je dosad omogućila da postanu bolja verzija sebe i da postigni željeni preokret u svom životu. Prva institucija na ovim prostorima u kojoj se podučava i izučava NLP je NLP Institut Slavice Squire koji od svog osnivanja 2006. godine neguje duboko etičan odnos prema ovoj korisnoj metodologiji, a zašto je to važno možete pročitati OVDE.

Ne morate se roditi „pod srećnom zvezdom“, dobiti sedmicu na lotou niti čekati da drugi sami od sebe primete sve vaše kvalitete kako biste bili uspešni i srećni. Iskoristite letnju akciju i prijavite se za NLP Practitioner edukaciju, koja će vam pružiti mogućnost da osvestite sve svoje potencijale, steknete samopouzdanje, motivišete se na postizanje rezultata, unapredite komunikaciju sa porodicom i kolegama, postavljate i ostvarujete ciljeve i konačno sami u svoje ruke uzmete kormilo svog života! Mi smo tu da vam u tome pružimo bezrezervnu podršku! Više o NLP Practitioner edukaciji možete pročitati OVDE.

Za sva pitanja vam rado stoje na raspolaganju naši savetnici za lični razvoj, zato budite slobodni da pozovete na 064 64 51 400 ili nam pišite na office@nlpinstitut.com i raspitajte se o svim detaljima letnje akcije i programu NLP Practitioner-a.