NLP Starter

NLP Starter

Prostorije NLP Instituta i ovog vikenda bile su pune radoznalih menadžera, prodavaca, profesora, novinara, studenata, preduzetnika i profesionalaca iz različitih poslovnih sfera koji žele da uz pomoć NLP-a rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju i postanu još uspešniji i zadovoljniji.

NLP Starter je prava prilika da se upoznaju sa NLP metodologijom i isprobaju njene fundamentalne tehnike. NLP je umetnost komunikacije koja se sastoji iz prepoznavanja tipova ličnosti, načina odlučivanja i predviđanja reakcije sagovornika. Sve ovo su kompeksne teme koje se razvijaju kasnije na NLP Business Practitioner-u, a sa njihovim osnovama i metodama primenljivim u praksi polaznici su se upoznali na Starter treningu.

Način na koji vrhunski profesionalci postavljaju ciljeve i kreiraju svoj život, International NLP Master Trainer i Coach- Slavica Squire, predstavila im je drugog dana treninga, i polaznici su fascinirani otišli svojim kućama podstaknuti na rad na svom najvažnijem životnom projektu – budućnosti.

Drago nam je što možemo da nastavimo ovaj put razvoja i napretka sa njima na NLP Business Practitioner-u i sa radošću ih očekujemo.