NLP Starter

NLP Starter

Početak decembra obeležen je poslednjom grupom Startera za jubilarnu petu godinu postojanja NLP Instituta. Grupa polaznika željnih znanja i veština koje će im pomoći da budu još uspešniji u svom pre svega poslovnom, ali i privatnom okruženju, dva dana NLP Business Startera proveli su učeći direktno od vlasnice Instituta, NLP Master Trainer-a i Master Coach-a, Slavice Squire. Učili su zanimljive i korisne NLP tehnike kroz konkretne vežbe koje će moći već narednog dana uspešno da primene.
Prvog dana upoznali su se sa nastankom ove uspešne metodologije, njenim osnovnim principima i tehnikama koje im pomažu da budu veštiji u komunikaciji.
Drugog dana učili su kako da prepoznaju na koji način njihov sagovornik razmišlja i u skladu s tim prilagode svoju komunikaciju. U oblastima prodaje, rukovođenja, marketinga, HR-a u gotovo svakoj uspešnoj kompaniji u svetu, NLP metode su deo organizacione kulture, pa su tako sada i kod nas menadžeri različitih profila u mogućnosti da dobiju vodeće svetsko znanje za promenu i ličnu razvoj. Kako većina polaznika ima iza sebe poslovnu praksu, lako su pronašli primere iz svakodnevnog poslovanja u kojima će primenjivati sve naučene tehnike. Učili su i o načinu na koji ljudi donose odluke i šta ih motiviše. Kako bi trening bio zaokružen neporocenjivo vrednim sadržajem, na kraju su se bavili temom pravilnog postavljanja ciljeva po receptu vrhunskih profesionalaca kao bitnom stavkom kojom se bavi NLP. Uskoro sledi nastavak NLP Business Practioner-a, a polaznici s nestrpljenjem očekuju dalje učenje i usavršavanje.