NLP Starter

NLP Starter

06. i 07.03. održan je u nizu treći NLP Starter, vikend za vikendom, a zbog izuzetno velikog interesovanja za naše treninge. Već sledeće nedelje se nastavlja drugi modul prolećnog NLP Business Practitioner-a.

Polaznici su imali prilku i ovoga puta da se upoznaju sa NLP-om i sa našim načinom rada i pristupom. Svi su se odlučili da nastave dalju NLP Business Practitioner edukaciju do sertifikata.

Uz prijatnu atmosferu i kompetentnu asistenciju NLP Mastera, vežbali su NLP tehnike i sticali prva iskustva koja mogu odmah da primene u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

[nggallery id=63]

Sledećeg petka 13.03. nastavlja se sa drugim modulom, a veoma nas raduje što ćemo imati grupu od oko 40 polaznika i 4 vrlo kompetentna asistenta, sertificirana NLP Mastera, gde će da bude mogućnosti za bogatu interakciju. To je u četvrtoj godini rada, za nas na neki način i istorijski momenat u razvoju NLP Instituta, jer ćemo prvi put da radimo sa tako velikom grupom fantastičnih, radoznalih, pametnih i uspešnih ljudi. Preporuke naših polaznika, zbog kvaliteta naših treninga, su nam to omogućile, a mi smo zahvalni i radujemo se od sveg srca što ćemo zajedno ne samo da kreiramo prijatnije uslove za poslovanje u našoj zemlji, već i da postajemo sve efikasniji i uspešniji.