NLP Starter 120 € dva dana sa Slavicom SQUIRE

Dva dana koja će Vaš uspeh učiniti neizbežnim

Kada jednom donesete odluku da od ovog trenutka, bez obzira na životnu situaciju u kojoj se nalazite, kažete DA srećnijem životu, onda ste napravili prvi i odlučujući korak ka tom cilju. Čvrsta odluka sama otvara nova vrata do puta pozitivne promene. Šta vas sprečava da upravo sada zakoračite u život koji sanjate?

Vrata prvog NLP Instituta na našim prostorima su uvek otvorena za ljude koji su svesni da su jedino oni odgovorni za svoj život, da je ključ u njihovim rukama, i da ulaganjem u sebe mogu da iskoriste svoj potencijal na najbolji mogući način. Zato, ove jeseni želimo da obradujemo sve vas koji ste spremni da svoj lični i poslovni uspeh podignete na viši nivo, fenomenalnom ponudom za dvodnevni NLP Starter trening koji ovoga puta dobijate sa 50% popusta na regularnu cenu od 247 evra. Idealna prilika da za 50% uloga, dobijete 100% od treninga koji je osmislila i vodi Slavica Squire, autor bestseler knjige „NLP u svakom uspehu mirođija“ i International NLP Master Trainer & Coach, žena novog doba koja proširuje granice uspeha i pomaže drugima da ostvare svoje snove.

Možda je za sve vas koji želite da otvorite sebi nova vrata, kreirate nove, korisnije načine razmišljanja i ponašanja prvi korak ka efikasnijoj komunikaciji i uspehu, upravo NLP Starter. Termin 23. i 24.09. je već POPUNJEN, i na radost mnogih zainteresovanih otvorili smo NOVI termin u Beogradu i to 05. i 06. oktobra.

Tokom ova dva dana ćete se upoznati sa Naukom Ličnog Prosperiteta i praktičnim NLP tehnikama i alatima pomoću kojih odmah možete pozitivno da utičete na sebe i svoje okruženje. Uz inspirišuću podršku Slavice Squire naučićete kako da svoju energiju usmerite ka ostvarenju srećnijeg i ispunjenijeg života. Svejedno ko ste, gde ste i čime se bavite, imaćete velike koristi od ove moderne metodologije koja će promeniti vaš život na bolje. Zato se upustite u dvodnevnu avanturu treninga koji prati odlična reputacija i na kojem ćete kreirate svoje životne vizije, programirati ih i ostvariti.

Dobro ste nam došli!

VIŠE INFORMACIJA

Izuzetna prilika

Broj mesta je ograničen! Rezervišite svoje mesto ovde.