Sertifikacija – letnji intenzivan NLP Practitioner 2010

Sertifikacija – letnji intenzivan NLP Practitioner 2010

29.08.10. naš letnji intenzivan NLP Business Practitioner, završen je takođe sertifikacijom krajem avgusta. Polaznici su uradili pismeni test, zatim praktičan test i zatim su predstavljali jedni drugima kako su koristili NLP u praksi i rezultate koje su postizali. Govorili su kako su i šta sve promenili u svom životu i poslu na bolje kroz ovaj NLP trening.

Mišljenja polaznika ovog treninga kao i tok samog treninga možete da vidite ovde. Letnji practitioner je poseban trening na koji dolaze ljudi spremni da dan za danom rade na sebi i koji svoj letnji odmor investiraju u rad na sebi.

[nggallery id=39]

Pošto je sertifikacija najlepši modul i još je bilo divno letnje vreme, svi smo uživali, a opet nekako bili i pomali tužni što je trening na kraju. Polaznici su dobili priznati sertifkat našeg NLP Instituta i Internacionalne NLP Asocijacije – po čijem kurikulumu radimo www.ia-nlp.org i čiji smo redovni članovi.

Većina polaznika ovog treninga je odlučila da nastavi usavršavanje na NLP Master edukaciji koja počinje 23.09.10. kada će prvi modul držati svetski renomirani NLP trener, naš dragi gost, Tom Best.