NLP Master – prvi modul

NLP Master – prvi modul

11. i 12.09. je održan prvi modul već četvrte generacije NLP Master Practitioner-a na našem NLP Institutu. Modul je održao naš redovan gost trener Tom Best iz USA. Tom je jedan od najomiljenijih NLP trenera na svetu i izuzetan je po svojoj antropološkoj ekspertizi. Našim budućim NLP Masterima približio je NLP tehnike na posebno interesantan način kroz metafore, priče i primere iz celog sveta, a naročito tradicionalnih indijanskih civilizacija, koje već dvadeset godina proučava na tlu USA, Hawaii i Perua.

U pripodnom ambijentu, polaznici su uživali vežbajući napredne NLP tehnike. U ovom modulu su se podsetili svega što su naučili na NLP Business Practitioneru i krenuli sa naprednim tehnikama kojima mogu da unaprede svoj život i život svih ljudi koji su im važni, kao npr. porodica, zaposleni, prijatelji, …

Tom je polaznicima demonstrirao rad sa vremenskom linijom (Time-Line) i još dosta drugih interesantnih kompleksnih NLP Tehnika. Naš Martin je opet svojim jedinstvenim prevodom podržao ovaj trening i učinio ga još interesantnijim. Ko je jednom doživeo Martina na delu zna o čemu se radi, a mi se od srca zahvaljujemo našem “Happy Translater”-u.

Dok je sunce probijalo kroz krošnje prastare hrastove šume, polaznici su isprobavali kako deluje na njih kada se svesno pozabave načinom na koji njihov mozak kodira vreme, i kada to menjaju u skladu sa svojim ciljevima.

Osim vežbi i učenja bilo je i opuštanja, a pošto je u pitanju prvi modul, polaznici su imali priliku da se jedni sa drugima upoznaju i razmene, s obzirom da su iz različitih NLP Practitioner grupa, a neki od njih su došli iz naše grupe iz Skopja.

Tom je svojim “okom sokola” pratio vežbe polaznika i pomagao im gde god je procenio da bi bilo korisno. Osim toga imao je i asistente koji su inače polaznici na našoj edukaciji za NLP trenere. Za njih je bila ovo odlična prilika da sakupljaju potrebna iskustva, a za polaznike Mastera i za trenera su asistenti bili dragocena podrška.

[nggallery id=54]

Bila su to dva fantastična dana i početak jednog izuzetnog puta učenja, promena, ličnog razvoja i rasta. Očekuje nas još 16 dana putovanja sa izuzetnim polaznicima, trenerima i asistentima, a svi se radujemo zajedničkom napretku.