NLP Master Practitioner – peti modul

NLP Master Practitioner – peti modul

Kao i prethodnih godina, i u 2012-oj godini nastavljamo da naše polaznike opremamo novim znanjima i veštinama i doprinosimo da njihov uspeh bude još fascinantniji.

Na ovom već petom modulu NLP master edukacije, polaznici su učili strategije i modelovanje od NLP Trainer-a koji je završio kompletnu NLP edukaciju na NLP Institutu – Marka Moračića. NLP Trainer Marko Moračić ih je vodio kroz proces elicitacije i instalacije strategija koje nam pomažu u dostizanju željenih ishoda kao i kroz suštinu modelovanja, metodologije koju su osnivači NLP-a, Bandler i Grinder, koristili da bi otkrili razliku između vrhunskih i prosečnih.

Osnaženi novim podržavajućim strategijama, Mastere su učili metaprograme od glavnog trenera Instituta, Slavice Squire, koja je između ostalog i Licencirani Trener za Identity Compass, temeljit instrument za merenje preferenci razmišljanja i motivacije kod rukovodioca, koji se odlično pokazao u poslovnoj praksi, a preveden je na oko 20 jezika.

Svaki polaznik je dobio svoj lični Identity Compass profil na 38 strana. Slušajući tumačenje svojih Identity Compass-a Masteri su, sad potpuno svesni svojih metaprograma – preferenci i struktura razmišljanja, uvideli prednosti i poteškoće sa kojim se susreću na poslovnom planu svakodnevno. Ono što je posebno bilo značajno za naše Mastere je činjenica da su sa ovim saznanjem dobili objašnjenje svog načina razmišljanja, saznali kako mogu menjati i razvijati svoje preference, i gde leži njihov najveći potencijal i prostor za razvoj.

Za kraj i učvršćivanje razumevanja i shvatanja značaja metaprograma kojima se Identity Compass bavi, polaznici NLP Master edukacije su vežbali da ovo znanje primene u poslovnoj praksi. Na ovaj način Masteri su zatvorili još jedan modul NLP edukacije i postali jedan stepenik bliži sertifikaciji na kojoj će integrisati svo dosadašnje znanje.