NLP Institut podržava studente

NLP Institut podržava studente

NLP Institut je sa zadovoljstvom učestvovao u projektu edukativnog i internacionalnog karaktera Case Study Show, koji organizuje lokalna grupa Beograd evropske studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka. Više od 300 studenata svih fakulteta u Beogradu imalo je jedinstvenu priliku da impresionira predstavnike najvećih domaćih kompanija učesnica i na taj način stvori mogućnost za potencijalno zaposlenje ili praksu.

Učesnici su imali priliku da u 3 minuta predstave sebe i svoje ideje predstavniku kompanije učesnice na unapred definisanu temu. Po isteku vremena student prelazi na sledeće mesto gde razgovara sa predstavnikom druge kompanije, a njegovo mesto zauzima drugi student. Na ovaj način studenti imaju mogućnost da se oprobaju u elevator prezentovanju, a kompanije da upoznaju mlade ljude sa puno potencijala i inovativnih ideja. Kroz ovu aktivnost, studenti se oprobavaju i testiraju u dinamičnom okruženju, što predstavnicima kompanija i organizacija omogućava da uvide njihovu snalažljivost, upornost, originalnost i sposobnost. Neke od kompanija koje su učestvovale su Coca- Cola, Holcim Srbija, Banka Intesa, NLP Institut, Henkel Srbija, Državna Lutrija Srbije, Pleon Olaf & McAteer…

Tema NLP Instituta studentima bila je da osmisle cilj koji žele da ostvare u narednih 5 godina, a mi smo im pomogli da ga formulišu na NLP način.

Učešćem na ovakvim projektima naš Institut nastoji da podrži mlade ljude, doprinese njihovom samopouzdanju i uveća broj onih koji veruju da se znanje, trud i rad na svojoj viziji isplate.