NLP coaching za više uspeha na svim poljima

NLP coaching za više uspeha na svim poljima

Mi smo se specijalizovali na polju ličnog razvoja. Naše NLP edukacije su pre svega za ljude kojima je u poslu veoma važna izvanredna i precizno ciljana komunikacija: vođama projekata, vođama tima, rukovodiocima, menadžmentu, …

Naš coaching je namenjen osobama koje žele promenu u poslovnom ili privatnom okruženju i koje su svesne da se te promene mnogo lakše mogu sprovesti uz podršku profesionalnog coacha i trenera.
NLP je najznačajnij svetska metoda za razvoj ličnosti, koja Vas podržava da ostvarite svoje ciljeve. Ličnim coachingom na bazi tehnika i metoda iz NLP-a i sestemskih konstelacija učimo Vas kako da razvijate svoju ličnost na različitim nivoima.

NLP ima puno raznolikosti i zato se koristi za uspeh ljudi raznih profesionalnih profila, kao što su npr: sudije, advokati, lekari, profesori, vođe projekata, menadžeri, rukovodioci, samostalni preduzetnici, …

Lični coaching može da bude koristan za karijeru kao i za privatan život. Pri tome se ne radi o tome da vi menjate svoju ličnost coaching-om, naprotiv. Naš cilj je da otkrijete i iskoristite one svoje sposobnosti i veštine kojih još niste ni svesni.

Više od ličnog coachinga – naš NLP trening

Pored ličnog coaching mi Vam nudimo bogat program treninga. Naša focus je najviše na klasičnim NLP edukacijama i Business NLP treninzima kao: NLP Starter, NLP Business Practitioner i NLP Business Master Practitioner.

Svaka NLP edukacija i svaki lični coaching Vas podržavaju da formulišete ciljeve i da ih ostvarite. Pri tome Vam pomažemo da realno sagledate svoju trenutnu situaciju, što je preduslov za jasno definisanje Vaših ciljeva. Pored toga Vas učimo i razne metode koje veoma jednostavno možete da primenite na sve oblasti života kako biste postigli uspeh.

Naša ponuda

Pregledajte pažljivo naš sajt kako biste otkrili koje sve mogućnosti za Vaš lični razvoj i napredak Vam nudi NLP Institut našim profesionalnim edukacijama NLP Practitioner, kao i produbljujućom NLP Master edukacijom koje vode renomirani treneri.

Jer svaki naš coaching i svaka edukacija na NLP Institutu Vas vodi korak napred ka više zadovoljstva i većem uspehu na svim životnim poljima.