NLP Business Starter u Podgorici

NLP Business Starter u Podgorici

Zbog velikog interesovanja u Crnoj Gori, prvi NLP Institut na našim prostorima održao je drugi NLP Business Starter u Crnoj Gori. Prošle godine, Slavica Squire, vlasnica NLP Instituta i glavni trener, održala je NLP Business Starter u Budvi, a ovoga puta u Podgorici.

Kompaktna grupa polaznika sačinjena od različitih poslovnih profila, napravila je važan korak u svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Prvog dana upoznali su sa svim prednostima NLP-a na profesionalan način i doživeli NLP svim čulima. Naučili su praktične NLP tehnike primenljive u poslovnoj praksi koje će im omogućiti da u svakoj situaciji budu uticajniji u svom okruženju. Saznali su kako mogu da prepoznaju svoje dejstvo na druge i prema potrebi ga promene. Bavili su se i prepoznavanjem različitih tipova ljudi, i načinima za uspostavljanje i održavanje dobrog kontakta sa njima.

Drugog dana naučili su kako fleksibilnost u razmišljanju i delovanju dovode do uspeha. Saznali su da strategija uspeha iz NLP-a počiva na ciljevima, svesnosti, fleksibilnosti i odgovornosti. Naučili su da komuniciraju strateški – otkrivaju uverenja, vrednosti i „programe“ po kojima sagovornik donosi odluku. Time će im vođenje uspešnih razgovora i pregovora biti uspešnije. Na kraju drugog dana, bavili su se jednom od najkorisnijih i najinteresantnih tema NLP-a – pravilnim postavljanjem ciljeva po receptu vrhunskih profesionalaca.

Drago nam je da možemo da podržavamo uspeh i razvoj ljudi i van granica naše zemlje.