NLP Business Practitioner – Integracija i sertifikacija

NLP Business Practitioner – Integracija i sertifikacija

Na svom poslednjem modulu, polaznici NLP Business Practitionera integrisali su stečena znanja i veštine i stavili ih u funkciju svoje poslovne i privatne svakodnevnice. Možemo reći da im se naučeno gradivo na ovom modulu posložilo, i da im je jasnije šta sve mogu sa ovom sveobuhvatnom i pre svega korisnom edukacijom da postignu u svom poslu i životu uopšte.

Polaznici su na ovom osmom modulu imali mogućnost da nakon pohađanja svih prethodnih modula, prezentuju naučeno i steknu internacionalni sertifikat NLP Business Practitioner sa pečatom NLP Instituta i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP.

Da bi stekli sertifikat, testirali smo nivo njihovog znanja i veština praktično i pismeno. Sve važne metode se na treninzima i vežbama opširno obrađuju, demonstriraju i vežbaju, tako da su polaznici imali minimalno dodatno angažovanje pred sertifikaciju. Nakon testiranja, dobili su povratnu informaciju od svog trenera.

Treneri NLP Instituta konstantno su pratili polaznike i podržavali ih da željene promene manifestuju u svom životu. Uzimajući u obzir da smo prvi NLP Institut na našim prostorima i da je kroz naše treninge do sada prošao veliki broj HR direktora, vlasnika kompanija, menadžera, kao i top menadžera, svi oni danas nosioca našeg NLP Business Practitioner sertifikata, prepoznaju kao sposobnog da unapredi komunikaciju sa klijentima i kolegama, a time poveća produktivnost i doprinese uspehu kompanije.