NLP Business Practitioner integracija i sertifikacija – Beograd

NLP Business Practitioner integracija i sertifikacija – Beograd

Umesto da ostvaruju i žive svoje snove, puno ljudi ni ne krene na taj put, jer su previše zauzeti i samo navode razloge zbog čega ne mogu da ostvare svoje snove. Stvari poput – nemam dovoljno novca, nisam talentovan/a, nemam dovoljno znanja, nemam dovoljno iskustva, imam nekoliko neuspelih pokušaja u prošlosti, nisam ja te sreće, ko sam ja da sanjam o velikim stvarima su samo neki tih izgovora.

„Imati želju da ustanete iz kreveta i radite ono što volite tokom celog dana je osećaj koji se ne može opisati rečima “. – John Schoeder
Upravo ovu izreku citirali su neki od polaznika NLP Business Practitioner-a koji su ovoga vikenda svoju edukaciji priveli kraju. Tokom višemesečne edukacije naučili su kako da preuzmu odgovornost za svoje postupke i za svoju budućnost, i naučili kako da kreiraju primaljive buduće događaje koji ih motivišu da rade sve što je potrebno da bi ih ostvarili.

Ovi ponosni nosioci internacionalnog sertifikata NLP Business Practitioner sa pečatom NLP Instituta i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP poručuju:
„Vaš san postoji da od Vašeg života napravi remek delo zadovoljstva i osećaja svrhe. Raditi stvari koje volite i živeti život onakav kakav želite je najbolja stvar koju možete za sebe da uradite, zar ne?“