NLP Business Master sa Ivanom Petrić

NLP Business Master sa Ivanom Petrić

23. i 24.01.09. smo imali još jedan modul NLP Business Master Plus edukacije. Ovoga puta je trening držao naš redovan gost trener Ivan Petrić iz Zagreba. Ivan je sa našim budućim NLP Masterima proteklog vikenda radio klasične NLP formate kao što su Six Step Reframing, pregovaranje sa delovima, Fobia Cure, Grief Pattern, …

Ovo je već drugi NLP Master modul sa Ivanom i polaznici veoma cene njegov izuzetan način na koji im sa lakoćom prenosi kompleksne tehnike. Ivan je pre svega iskusan, veoma zabavan i dinamičan trener koji ume polaznike da oduševi jednostavnošću i jakim efektima.

Drago nam je što je Ivan deo ekipe NLP Instituta i što svojom kompetencijom doprinosi izuzetnom kvalitetu naših treninga. Za polaznike je važno što imaju priliku da dožive različite trenere i od svakog da nauče i ponesu nešto, što ih čini kompletnijim i kompetentnijim.

Budući NLP Masteri će imati u aprilu jedan modul sa gostom trenerom iz Nemačke koji je jedan od prvih NLP trenera na nemačkom govornom području i veoma je cenjen i omiljen: Bernd Isert kombinuje NLP sa kineziologijom i sa konstelacionim radom na jedan samo njemu svojstven način. S obzirom da se njegov dolazak poklapa sa našim Uskrsom, biće sigurno veselo i šareno. O tome ćemo vas detaljno obavestiti ovde u žurnalu.