Nikada nije kasno!

Nikada nije kasno!

Možda vam se nekada desilo da ste bili na raskrsnici i niste znali kojim putem da krenete? Verujemo da ste se nekada osećali kao da se stalno vrtite u krug iz kojeg nema izlaza? Sigurno ste se u nekom trenutku život zapitali gde se zapravo nalazite, kuda idete? Da li radite posao koji volite? Jesu li to zaista vaši snovi ili…? Šta je to što vas čini srećnim? Kakav život zaista želite da živite i da li je ovo danas vaš život?

Uz neverovatnu pokretačku energiju, sa puno ljubavi i podrške, Slavica Squire prvi NLP Master &Trainer Coach u Srbiji, je na 6. modulu NLP Practitioner grupe, pokrenula naše polaznike na kreativno razmišljanje, podstakla ih da razviju i upotrebe maštu i svoje potencijale, kako bi osvestili šta je to što zaista iz srca i duše žele, na koji tačno način da ostvare i svoje ciljeve sprovedu u delo. Uz metode, tehnike i veštine koje su učili na ovom modulu, dobili su nov ugao gledanja na život, ugao života u svrsi i vredan življenja! Izašli su bogatiji za novo korisno i inspirativno životno iskustvo. Shvatili su šta ih motiviše i fokusira na progres i uspeh. Koje tačno korake da naprave i ostanu u fokusu svog cilja, sreće i uspeha, i tako postanu uzor drugima, primer toga da je svakome dostupno da svoj život učini radosnim i ispunjenim.

Ne ostaje nam ništa drugo već da i vas pitamo: živite li svoj život i svoje snove? Šta biste voleli da naučite, vidite i kakav doprinos želite da pružite svetu?

Jer ako ne zacrtate svoje ciljeve, osuđeni ste na ostvarenje tuđih ciljeva! – Bryan Tracy

Ukoliko želite napredak, rast, razvoj, duhovno i materijalno blagostanje, onda učinite pri korak, upotrebite ono što su upotrebili i najuspešniji ljudi. Sledite njihov primer i kreirajte sopstveni!

Pišite nam na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064/6451 398.

Mi smo tu da vas podržimo i naučimo vas kako i vi možete živeti svoj san!

Nikad nije kasno za srećno detinjstvo!

Dobro nam došli!