Nije važno samo ŠTA, važno je i KAKO

Nije važno samo ŠTA, važno je i KAKO

Ako ste nekad bili u situaciji da prezentujete vaš proizvod, uslugu, nastupate pred grupom ljudi… Ili ste posmatrali nekog fenomenalnog trenera ili motivatora i pomislili kako kod njega sve ide tako glatko, kreativno i u pravom trenutku? A vama to ne ide lako i ne uspevate da briljirate, bez obzira na to što savršeno vladate materijom, ili pak ne umete da integrišete i iskoristite sva svoja znanja u pravom momentu?

Ovo su teme kojima se naša šesnaesta grupa Mastera bavila proteklog vikenda. Integracija svih do sada naučenih NLP modela, i njena iskustvena primena, u cilju promene i razvoja i podrške sebi i drugih, pružila im je određenu dozu kreativnosti u korišćenju tehnika i znanja kojima su na svom dosadašnjem NLP putu ovladali.

Drugog dana su, uz podršku Slavice Squire, najiskusnijeg i prvog licenciranog NLP Trainera i Coacha u Srbiji, ovladali znanjima potrebnim za prezentovanje koje ostavlja utisak, od ovladavanja i održavanja svog dobrog stanja, preko načina kako se prezentuje, do pravilnog redosleda izlaganja sadržaja.

Masteri su poneli sa sobom znanja koja će ih ohrabriti u svakodnevnom korišćenju NLP-a, kreativnosti kombinovanja tehnika i pomoći im da budu još bolja podrška sebi i drugima. S obzirom na to da je ovo poslednji modul pred njihovu sertifikaciju, veštine prezentovanja će im puno olakšati, ali ne samo u toj prilici, već u svim budućim prilikama: poslovnim prezentacijama, sastancima, prodaji, pregovorima…

Veština superiorne prezentacije nije ni dar ni prirodni talenat, ona se može unaprediti i naučiti. Zato i vas pozivamo na trening NLP prezentacione veštine sa Slavicom Squire, 15. i 16.06.2016. godine u Beogradu, osmišljen da naučite da vladate svojim stanjem, saznate kako da ostavite utisak svojom prezentacijom i kako da od prosečnog prezentatora postanete motivator koji inspiriše. A sve uz podršku najiskusnijeg prezentatora i motivatora na našim prostorima, Slavice Squire.

Prijave možete izvršiti OVDE ili na telefon 064 64 51 398.