Neka vaš život bude vaše remek delo!

Neka vaš život bude vaše remek delo!

Uhvaćeni u koštac sa vremenom, svakodnevnim životnim i izazovima, možda ste nekada upitali sebe: „Šta je to što bi vas činilo srećnim?“ Ili pak možda neki od vas znaju šta za vas predstavlja sreću i ne znate kako da do svoje sreće dođete? Verovatno ste nekada bili u prilici da za trenutak zastanete i promislite gde se sada nalazite i kojim putem biste želeli dalje da idete?

Koliko vas je maštalo o raznim ciljevima, možda lepšem i ispunjenijem životu, nekoj divnoj ideji? Možda imate neki problem koji ne znate kako da rešite ili ste poželeli više vremena za sebe, ljude i događaje koji su vama važni? Ili biste želeli da postignete neke fenomenalne lične i poslovne ciljeve, a ne znate kako?

Septembar mesec je u Beogradu i Novom Sadu za mnoge bio prekretnica u životu, kada su imali priliku da na NLP Starter treningu razmisle i na ova pitanja dobiju odgovore. Bezuslovna podrška i ljubav prvog NLP Trenera i Coacha u Srbiji, Slavice Squire, kao Katarine Džoković i Dragoljuba Matića Profe, takođe naših NLP Trenera i Coacha, bila je za njih pokretačka snaga, vetar u leđa da se oslobode i precrtaju u svom životu sve što moraju i trebaju i sebi daju dozvolu za sve predivne stvari koje žele da postignu u svom životu. Fenomenalna grupa polaznika koju su činili mladi ljudi puni novih ideja, doktori, lideri, učitelji, preduzetnici naučili su kako da svoje veštine iz oblasti menadžerstva, rukovođenja, komunikacije sa ljudima u svom okruženju, podignu na nivo izvrsnosti. Tehnike i alate koje su učili na fantastičnom NLP Starter treningu, bili su za njih iskorak u jedan nov život ispunjen srećom, unutrašnjim mirom, harmonijom, sigurnošću i ljubavlju ka sebi i ljudima u njihovom okruženju.

Za mnoge je ovaj trening bio put da se vrate sebi i otpuste sve što ih je godinama kočilo u njihovom ličnom i profesionalnom napretku, gde su naučili kako sebe da usmere, fokusiraju i programiraju na uspeh. Naučili su kako da iz mora želja i svega što bi voleli da ostvare, pronađu onu najvišu i najvažniju životnu iskru koja ih vodi ka njihovom materijalnom i duhovnom blagostanju. Imali su mogućnost da na treningu praktičko uvide i osete benefite NLP metodologije, koju će primenjivati svakodnevno, kako u komunikaciji sa sobom, tako i sa ljudima kojima žele da budu podrška i pokretač da svako od njih ostvari snove i postigne neverovatne rezultate. Neki od njih su rešili da postanu bolji roditelji, prijatelji, supružnici, vlasnici firmi, lideri i pre svega još bolji ljudi.

Život nema daljinski, moraš ga sam promeniti!

Koliko vas je sada spremno da u ruke uzme daljinski svog života? Ili ga pak možda držite neko vreme, iako vam se ono što vidite ne sviđa? Šta vam nedostaje da pritisnete dugme ka lepšem, ispunjenijem i radosnijem životu, životu vrednog življenja?

Ukoliko ne želite da svoj život trošite, već želite da ga živite, obojite svojim bojama i osećate srećnije, tu smo da vas naučimo, ohrabrimo i podržimo da živite živote vredne življenja. Možete se prijaviti na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064/6451391.

Od srca vam se radujemo!

Dobro nam došli!