Ne možemo da ne komuniciramo!

Ne možemo da ne komuniciramo!

Da li ste i vi nekada bili u situaciji kada komunikacija sa vašim sagovornikom nije protekla baš najbolje, kao da ste vi pričali jednim a on drugim jezikom i uopšte se niste razumeli? Možda vam se desilo i da ste se za neki razgovor, sastanak, prezentaciju spremali danima i bili jako zadovoljni, međutim sve ono što ste tada rekli shvaćeno je na potpuno drugačiji način? Ili vam se desilo da nekome želite da pomognete, posavetujete ga i umesto zahvalnosti dobijete otpor?

Naša 51. grupa polaznika sertifikovanog treninga NLP Practitionera, sa fenomenalnim NLP Trenerom i Coachom Dragoljubom Matićem – Profom, dobila je odgovor na ova pitanja. Novi divni polaznici, ljudi spremni na progres i pozitivnu promenu, pohađanjem 2. modula, stekli su veštine kako i na koji način da prepoznaju kojim mozgovnim jezikom komunicira njihov sagovornik i kako da na osnovu toga svoju komunikaciju podignu na viši uspešniji i produktivniji nivo. Dobili su uvide kako da uspostave odnos sa ljudima sa kojima bi ranija komunikacija išla dosta lošije ili je pak nije ni bilo. Po modelu uspešnih komunikatora, ovim modulom dobili su mogućnost da i oni preuzmu obrasce koje mogu primeniti i oni sami postati fantasični komunikatori i pregovarači. Najfascinantniji uvid bio je taj da uvek i u svakom trenutku ovaj alat mogu upotrebiti kao svoj resurs i potencijal za sve naredne razgovore kako sa dragim ljudima, tako i sa ljudima u njihovom poslovnom okruženju i na taj način kreirati pozitivnu atmosferu te druge ljude podržati na način na koji njima najviše odgovara.

Ne postoji druga šansa za prvu impresiju!

Ukoliko se i vi pronalazite u ovim pitanjima kao i odgovorima i želite da postanete fantastičan sagovornik, komunikator i pregovarač, da svoje komunikacione sposobnosti dovede na najviši nivo i time napravite fantastičnu impresiju u svakom željenom i odgovarajućem trenutku, sada je prilika da to iskoristite i prijavite se na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064/6451 391, jer još uvek važi super cena za ranu uplatu za NLP Starter trening.

Mi smo tu da vas naučimo i podržimo!

Dobro došli na put vašeg napretka!