Money & Metaphors

Money & Metaphors

Od 30.10. do 01.11. gost trener NLP Instituta, Charles Faulkner je održao workshop pod nazivom Money & Metaphors. Zbog izuzetne saradnje NLP Instituta sa Telenorom, ovaj workshop je održan u prostorijama i pod pokroviteljstvom Telenora. Od srca se zahvaljujemo na izuzetnoj podršci.

Polaznici su imali priliku da nauče kako da prepoznaju svoje i tuđe životne metafore. Odnosno učili su kako da iz običnog “smal talk” izvuku ono što ukazuje na metaforu koja nekome daje smernice kroz život i određuje šta mu je važno.

Otkrivajući te metafore, otkrivali su svoj odnos prema novcu i odos drugih ljudi takođe, što im služi u budućnosti ne samo da lakše pregovaraju, već pre svega su učili kako da naprave promenu koju žele i da postignu u životu ono što im je važno.

Charles Faulkner je godinama izučavao rad izuzetnih profesionalaca, a naročito se njegov rad ističe na polju finasija, metafora i odnosa prema novcu uopšte. Napisao je više NLP knjiga u kojima je opisao svoja dugogodipnja istraživanja, kao što su: NLP – The New Technology of Achivement, The New Market Wisards, … Mi radimo na tome da uskoro njegove knjige budu dostupne i na našem jeziku.

Sledeće godine u oktobru je planiran ponovni dolazak Charlesa na naš NLP Institut i tada će takođe naši polaznici na NLP Master edukaciji imati priliku da rade sa njim,a imaćemo mogućnost da svim zainteresovanima ponudimo učešće na otvorenom workshopu.

[nggallery id=51]

Za naš NLP Institut je velika čast što Charles podržava naš rad i što je naš stalni saradnik, kao što smo počastvovani podrškom koju nam takođe daju izuzetni svetski treneri kao Tom Best i Bernd Isert.