Modelovanje uspeha

Modelovanje uspeha

Proteklog vikenda polaznici NLP Master edukacije na NLP Institutu pohađali su drugi modul ove izvanredne edukacije proširivši znanje o submodalitetima i modelovanju koje su stekli tokom NLP Practitioner-a.

Uz vođstvo našeg iskusnog trenera Dragoljuba Matića – Profe tokom prvog dana bavili su se submodalitetima, karakteristikama koje nose naša sećanja u vidu slika, zvukova i osećaja.

Kroz niz praktičnih, procesnih vežbi, učili su kako mogu da promene svoje emocije koje vezuju za neke događaje iz prošlosti, da „pojačaju“ one pozitivne, a umanje negativne, tako da sebi olakšaju svakodnevni život.

Savladavali su i naprednu NLP tehniku zasnovanu na submodalitetima, poznatu pod nazivom unakrsno mapiranje, koja nam omogućava da pronađemo motivaciju za obavljanje zahtevnih zadataka i swish obrazac, koji pomaže u usvajanju novih navika i oslobađanju od starih, nekorisnih.

Tokom drugog dana bavili su se modelovanjem, izvanrednom veštinom koja nam omogućava da usvojimo neophodna uverenja, vrednosti i resurse vrhunskih profesionalaca, i tako postižu vrhunske rezultate u onome što rade i zadovoljnije i srećnije žive.

NLP Master je edukacija koja je prirodan nastavak NLP Practitioner-a, našeg najpopularnijeg sertifikacionog programa koji je stotinama ljudi pomogao da žive ispunjenije i srećnije i postižu uspehe o kojima su ranije mogli samo da sanjaju.

Prvi korak u izučavanju NLP-a je dvodnevna edukacija sa Slavicom Squire – NLP Starter– i zato, ako već niste, rezervišite svoje mesto.