NLP Master prvi modul – Tom Best

NLP Master prvi modul – Tom Best

Polovinom septembra je počela edukacija za NLP Business Master koja će trajati do proleća 2011. Ovu edkaciju otvorio je četvorodnevnim modulom renomirani internacionalni NLP Trainer: Tom Best iz USA, koji je jedan od najomiljenijih NLP trenera na svetu. Na našem sajtu, u resursima, možete da nadjete neke kratke videoisečke sa njegovih treninga i njegove preporuke polaznicima.

Na ovom treningu su polaznici iz nekoliko prethodno završenih grupa NLP Business Practitioner koji su odlučili da nastave svoje usavršavanje u oblasti NLP-a vođeni izuzetnim trenerima svetskog renomea.

U prvom modulu su polaznici imali prilike da ih Tom Best vodi kroz napredne NLP tehnike kao što su Time Line, Neurologički nivoi, sa posebnom pažnjom posvećenom šestom nivou i njegovom uticaju na lične promene i svake druge.

Takođe su radili NLP tehniku koja pomaže da se izleče razne alergije, pa tako polaznik koji je bio alergičan do tada, od toga dana jede breskve sa uživanjem i bez posledica, itd.

Polaznici su u prva četiri dana obnovili i produbili rad sa submodalitetima i uz sve to su se izvanredno zabavljali učeći i implementirajući sve te napredne tehnike. Imali smo divno vreme i puno vežbi se radilo u dvorištu na otvorenom.

Dok su treneri i asistenti budno pazili da svako dobije potrebnu podršku i uradi tehniku ispravno, tako da stekne važno iskustvo koje će kasnije da pretoči u svkodnevnu praksu.

[nggallery id=35]

Raspoloženje je bilo fantastično pa se u pauzama, na našoj poznatoj veseloj terasi, uz pesmu opuštalo i pripremalo za sledeći blok.

Sledeći NLP Business Master počinje u junu, kada nam ponovo dolazi Tom Best iz USA. To će biti intenzivan letnji program koji će se završiti do septembra.