Majstorstva prezentacije i uspešne integracije

Majstorstva prezentacije i uspešne integracije

Možda ste nekad bili u situacija da prezentujete neki proizvod, ideju, uslugu, da nastupate pred grupom… A možda ste bili prisutni kad je neka osoba bila briljantna u svom nastupu, prezentovanju… I zapitali se kako joj to uspeva? Da pleni svojom pažnjom, pokrene emocije, jednostavno kao da je to deo nje, kao da je rođena sa tim majstorstvom… I možda ste pomislili kako bi bilo divno da i vi to možete. Da u svakom momentu vladate materijom i integrišete svoja znanja bez obzira na sve.

Na 6. modulu NLP Mastera naši polaznici su se sa trenerom Dragoljubom Matićem – Profom bavili upravo ovim temama. Integrisali su sva do sada stečena znanja iz Nlp-a, u cilju promene i podrške sebi i drugima na putu ličnih promena i rasta kako bi otvorili nove mogućnosti u svom životu.

Na ovom interaktivnom treningu, učeći kroz lična iskustava, naši polaznici su ovladali i znanjem kako da svojim prezentovanjem ostave utisak i održe fascinatnu, dinamičnu i sasvim drugačiju prezentaciju. Da održe brz i efikasan sastanak, uključe sve prisutne, da svoju prezentaciju prilagode tako da odgovara svim tipovima učenja, povećaju svoju kreativnost, iskoriste svoj potencijal u potpunosti.

Masteri su sa sobom poneli znanja koja će ih ohrabriti i podržati u svakodnevnom koriščenju NLP tehnika a veština prezentovanja im pomoći da zasijaju punim sjajem i prenesu svoju poruku bilo na poslu, sastancima, pregovorima, prodaji, razgovoru sa svojim partnerima, najbližima…

Možda biste i vi voleli da posedujete veštinu uz pomoć koje svojom pojavom, svojim stavom i pravom pričom oduševite druge na prvi pogled ili prvu reč?!
Ako je tako onda kliknite OVDE i na vreme rezervišite svoje mesto na treningu putem office@nlpinstitut.com ili na broj telefona 064/64 51 398.

Dobro nam došli!