Letnji NLP Master

Letnji NLP Master

Od juna do septembra održava se u intenzvnim blokovima naš NLP Master trening. Polaznici ovog treninga imaju priliku da rade sa četiri NLP trenera: Tom Best, Dragana Mladenović i Slavica Squire i asistentom Dragoljubom Matićem-Profom.

Prvi blok je sa polaznicima radio naš gost i u svetu veoma cenjeni NLP trener  – Tom Best. Polaznici su imali fantastičnu priliku da rade sa izuzetnim trenerom u maloj grupi. Na ovom modulu su radili napredne tehnike submodaliteta, Time Line, neurologičke nivoe gde je uključen šesti nivo i energetski rad i mnogo zanimljivih master tehnika.

Ovde možete da pogledate šta o NLP master edukaciji kaže Tom Best:

Drugi intenzivan blok je pored terapeutskih NLP modela koje je radila naša gošća, NLP Trener iz Zagreba, Dragana Mladenović, sadržao i NLP coaching metodu “New Life Design”, kao i ciljnu primenu metafora u praksi, a sve to su radili sa NLP master trenerom Slavicom Squire.

Treći intenzvan blok je rađen krajem jula, a teme su bile lingvističke: Miltonov hipnotički govor, Slight of Mouth i integrativne tehnike: za rešavanje konflikta meta mirroring, zatim S.C.O.R.E. model, jungle gym, …

[nggallery id=38]

U septembru je još jedan dvodnevni model gde će polaznici raditi Identity Compass test i baviti se tumačenjem metaprogramskih profila ličnosti kao i njihovoj primeni u poslovnoj praksi. Kreiraće određeni metaprogramski profil za određeno radno mesto, učiće kako da iz veoma kratkog intervjua od 8 minuta “poskidaju” metaprograme svog sagovornika i imaju tačan uvid u njegov profil i upoređujući ga sa odgovarajućim profilom, mogu lako znati da li osoba odgovara radnom mestu i obrnuto.

U septembru takođe počinje i naša redovna NLP Master edukacija koju takođe i ovoga puta započinje Tom Best modulom od 4 dana treninga, a zatim će sa polaznicima raditi, takođe 4 dana, izuzetno poznat i cenjen NLP inovator i trener Charles Faulkner iz USA. Treći modul će raditi Heidi Heron iz Sidneja – Australije, koja je izuzetna po svom preciznom stilu podučavanja, a četvrti i ostale module će raditi Slavica Squire čija je specijalnost praktičnost primene NLP-a u poslovnoj svakodnevnici.

Ako se interesujete za ovaj trening molimo vas da nas kontaktirate i poslaćemo vam infobrošuru sa terminima, sadržajem i cenama.