Letnji intenzivni NLP Business Practitioner

Letnji intenzivni NLP Business Practitioner

Ove godine smo prvi put imali letnji intenzivni NLP Business Practitioner. Trening je održan u periodu od dve nedelje, svakoga dana po 8 sati. Polaznici su imali priliku da pored Slavice Squire, glavnog trenera i osnivača našeg NLP Instituta, rade sa još dva gostujuća trenera.

Jedan od njih je mladi NLP trener koji je potekao sa našeg NLP Instituta. Radujemo se što je Pedja Jovanović ovim imao priliku da veoma uspešno održi svoj prvi NLP trening, koga su naši polaznici sa oduševljenjem prihvatili. Pedja je naš prvi student koji je stekao internacionalni NLP Trener sertifikat i želimo mu dobrodošlicu u profesiju NLP trenera i još puno uspešnih treninga.
Takodje je naš gost bio i Ivan Petrić, veoma iskusan NLP Trener iz Zagreba, koji je na NLP Institutu već tradicionalno rado viđeni gost. Polaznici su uživali u njegovom živahnom stilu predavanja.
Iako se radilo 12 dana sa samo jednim danom pauze između, polaznici su uz zabavu prolazili kroz program i naučili puno praktičnih tehnika za svakodnevnu poslovnu praksu.
Posebno nam je velika radost što smo ovoga puta imali raznovrsnu grupu polaznika gde se mnogo profitiralo i od međusobne interakcije pošto su među njima HR direktori, treneri, preduzetnici, IT stručnjaci, profesori, menadžeri iz marketinga, iz prodaje. Vesela grupa fantastičnih ljudi!
Posle intenzivnog bloka, polaznici se pripremaju za sertifikaciju koja će se održati krajem avgusta. Većina je odlučila da nastavi u septembru NLP Business Master edukaciju, koju će da započne jedan od najomiljenijih NLP trenera na svetu, Tom Best, redovan gost NLP Instituta. Ova edukacija se završava u aprilu 2009. modulom koga će voditi Bernd Isert, takođe redovan gost trener iz Nemačke. Time će naši polaznici Masterske edukacije imati priliku da iskuse renomirane predavače sa prestižnih NLP Instituta, što je već postala tradicija našeg NLP Instituta.