Letnji intenzivan NLP business practitioner trening

Letnji intenzivan NLP business practitioner trening

U julu je i ove godine održan letnji intenzivan NLP business practitioner trening. Polaznici ovog treninga su imali NLP Starter u junu, a zatim dve nedelje intenzivan trening program. Trenutno su u toku, kako redovne, tako i vannastavne vežbe u večernjim satima kojima se polaznici pripremaju za sertifikaciju krajem avgusta. Vežbe su integrativni deo našeg programa, koji je tako kreiran da podrži naše polaznike u transferu naučenog u svakodnevnu praksu.

Polaznike NLP practitioner programa podržavaju u vežbama naši sertificirani NLP masteri, a polaznici prvog treninga za NLP trenere na našem NLP Institutu i uopšte na našim prostorima.

Kombinacija izvanrednih polaznika i njihovih mentora je doprinela da trening bude održan u jednoj izuzetno prijatnoj atmosferi ispunjenoj radoznalošću, spremnošću za eksperimentisanjem, veoma zanimljivim uvidima, novim mogućnostima i stavovima. Polaznici su u uživali u opuštenom učenju i usvajali nove ideje za ispunjeniji život, koje uklapaju korak po korak u svakodnevnicu.

[nggallery id=57]