Kreiranje puta do najlepših snova

Kreiranje puta do najlepših snova

Da li volite da sanjate? A da li volite da živite svoje snove? Put do najvećih i najviših vrhova sastoji se u ponavljanju istih, jednostavnih, osnovnih koraka. Stalnim vraćanjem na osnove i uvežbavanjem onoga što mislimo da već znamo, rastemo i učimo još više i upravo to nas pretvara u eksperte. Sa svakim ponavljanjem stičemo nove uvide i učimo nove lekcije, jer nijedno ponavljanje nije baš sasvim isto.

Znanje je samo glasina dok ne uđe u mišiće.

Upravo ovim rečima Slavice Squire otpočeo je prvi modul NLP Master edukacije sa rekordnim brojem polaznika do sada. NLP Institut okupio je predivne ljude spremne da rade na sebi, da stvaraju fenomenalne živote, da se usude na promenu i budu najbolja verzija sebe! Svih 60 polaznika iznelo je svoja očekivanja od samog treninga, trenera, drugih polaznika i, što je najvažnije, od sebe, i time odlučilo da će ovo biti najbolji trening na kom su bili i da će postati najštreberskija grupa ikada!

Sa spremnošću na rad, fokusom na napredak i učenje, voljom za promenom i verom u najbolji ishod otpočeli su svoje Master putovanje vraćajući se korenima NLP-a. Podsećajući ih da je drvo bez korena mrtvo i da ne može rađati nove plodove, Slavica Squire ih je ohrabrila da iskoriste ono što već znaju i upregnu te veštine za rešavanje novih problema. Polaznici su spremno prihvatili zadatak i bili podrška jedni drugima u jačanju temelja svega što o NLP-u znaju pre nego što će preći na nove informacije.

Čitav prvi dan polaznici su utvrđivali svoje temelje i otkrivali nove načine da iskoriste sve ono što su naučili tokom NLP Practitioner edukacije. Otkrivši koliko može biti inovativno i korisno stalno se vraćati korenima, bili su spremni da pređu na sledeći nivo i naprave prvi korak u tome da postanu Masteri NLP-a.

Narednog dana polaznici su se bavili „presekom stanja“ svojih života. Da bi znali kojim putem idemo, šta sve treba da uradimo, koliko vremena nam treba da bismo stigli do cilja, veoma je važno da poznajemo taj cilj, kao i startnu liniju. Veoma je važno da se usmerimo ka jednom vrlo konkretnom cilju kako bismo imali fokus i postavili pravac kretanja. Isto toliko je važno da znamo koja nam je polazna tačka, jer jedino ako imamo tačku A i tačku B možemo da znamo šta se sve tačno nalazi između.

Prvu polovinu dana polaznici su pravili inventar u svojim životima kako bi imali jasnu sliku gde se sada tačno nalaze. Uz pomoć fenomenalnih vođenja, sjajnih tehnika i pametnih, ciljanih pitanja bilo im je lako da otkriju svoju polaznu tačku. Odatle su se vinuli u visine maštom i u svom umu putovali na sva ona mesta gde žele ići, upoznavali sve one ljude kojima se dive, imali sve za čim žude, postajali sve što žele…

Na kraju dana, sada sa jasnim predstavama startne pozicije i cilja, polaznici su naučili i prošli kroz sjajnu vežbu koja im je pomogla da donesu odluku i kreiraju put do svog cilja. Od najviših vrhova do osmišljavanja puta do tamo i kreiranja prvog koraka… Sve se to desilo u ova dva dana i dalo vetar u leđa našim polaznicima kojima smo već podrška na njihovom putu do uspeha i sreće.

Ukoliko želite da se pokrenete i krenete putem ostvarenja vaših snova i ciljeva, tu smo da vas podržimo i ohrabrimo! Prijavite se na office@nlpinstitut.com ili pozovite na broj 064/6451391.

Radujemo vam se!

Dobro došli!