Kraj je samo novi početak

Kraj je samo novi početak

Još jedna, 52. po redu grupa NLP Practitioner-a završila je prvi deo svog NLP putovanja. U okviru 9. poslednjeg modula ove izvanredno korisne edukacije, tokom proteklog vikenda su zajedno sa svojim trenerima Slavicom Squire i Katarinom Džoković integrisali znanja i veštine koje su sticali tokom proteklih nekoliko meseci na NLP Institutu.

Tokom ovog modula, dobili su priliku da “slože sve kockice” i jasnije uvide šta sve mogu da postignu u svom životu zahvaljujući onome što su naučili.

Polaznici su se prvog dana podsećali svega što su naučili, dok su tokom drugog imali priliku da prezentuju naučeno i steknu međunarodno priznat sertifikat Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP.

Sertifikacija kao najlepši modul veoma pragmatično pokazuje koliki je NLP Practitioner edukacija kod svakog polaznika ponaosob imala pozitivan uticaj na njihov lični život i na poslovni uspeh. Kroz konkretnu razmenu postignutih rezultata, svaki polaznik prezentovao je ono šta je za njega bilo najuspešnije i šta je doživeo kao najveći lični napredak. Nove ideje, osmišljeni ciljevi, jasne vizije samo su neke od stvari koje su naši sertifikovani polaznici poneli sa ove edukacije, a jedinstven je zaključak da je NLP imao uticaja na poboljšanje kvaliteta celokupnog života svakog polaznika, sada sertifikovanih Practitionera.

Za mnoge od njih, kraj je istovremeno i novi početak na NLP putu, jer je NLP Master na NLP Institutu prirodan nastavak NLP Practitioner edukacije.

Ako biste želeli da im se pridružite i postanete bolja verzija sebe, kontaktirajte nas mejlom na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064 6451 400. Naša misija je da vas podržimo na tom putu!