Kraj izuzetnog putovanja

Kraj izuzetnog putovanja

Prva grupa polaznika NLP Practitioner edukacije na NLP Institutu koja je od samog početka module pohađala uživo putem Zoom platforme, stigla je do kraja jednog i početka novog puta, koji će mnogi od njih nastaviti na NLP Master edukaciji.

Naši dragi polaznici su se proteklih nedelja vredno pripremali za ovaj svečani modul tokom kog su uz podršku trenera integrisali stečena znanja, a neki od njih su imali priliku da prezentuju svoje završne radove.

Takođe, upoznali su se sa moćnim pregovaračkim alatima i saznali kako da duhovno sarađuju, pripreme se za pregovaranje i prezentuju svoje ideje uticajno i ciljano. Prošli su i kroz proces koji je izuzetno koristan za čišćenje nerazrešenih negativnih emocija, ograničavajučih uverenja i nekorisnih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

Ovaj modul NLP Practitioner-a mnogi smatraju najlepšim tokom svog NLP putovanja na NLP Institutu, jer tada imaju priliku da stave krunu na svoj dosadašnji trud i zalaganje. Nove ideje, osmišljeni ciljevi, jasne vizije samo su neke od stvari koje su naši sertifikovani polaznici poneli sa ove edukacije, a jedinstven je zaključak da je NLP imao uticaja na poboljšanje kvaliteta celokupnog života svakog polaznika, sada sertifikovanih Practitionera.

Ako biste želeli da im se pridružite i da i vi krenete stazom Nauke Ličnog Prosperiteta, prvi korak je naša Online NLP Starter edukacija koja se takođe održava u potpunosti putem interneta. Rezervišite odmah svoje mesto na prolećnom upisnom roku putem ovog linka.