Korak bliže cilju

Korak bliže cilju

Nije važno šta nam se dešava, već kako mi reagujemo na to. NLP nam daje veštinu i razvija kod nas sposobnost da reagujemo najbolje što možemo i najkorisnije u datom trenutku.

U Beogradu je za vikend 24. I 25. septembra održan prvi modul NLP Practitioner treninga pod nazivom NLP Starter koji je po mnogo čemu bio zaista poseban.

Regionalnog karaktera, jer su se u učionici okupili polaznici iz Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore; termin koji je prvi put rasprodat do poslednjeg mesta više od mesec dana pre održavanja; nadasve posebna i pokretačka energija koja je proizvela fantastičanu atmosferu.

Dva dana polaznici su se kroz praktično iskustvo upoznavali sa NLP metodologijom, njenim alatima i veštinama te odmah isprobali njenu efikasnost a sve to uz nesebičnu podršku prvog NLP Master Trainer-a i Master Coacha na našim prostorima Slavice Squire.

Polaznici su ovladali izuzetno korisnim i odmah primenljivim NLP alatima i veštinama za:

  • Izvanrednu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi;
  • Unapređenje međuljudskih odnosa;
  • Pravilno korišćenje snage uma i svih resursa;
  • Svesno korišćenje nesvesnih komunikacionih procesa,
  • Motivaciju i inspiraciju;
  • Pravilno kreiranje ciljeva;
  • Povećanu moć zapažanja;
  • Razvijanje fleksibilnosti.

Razlika između prosečnosti i fenomenalnosti je u ciljanoj i preciznoj komunikaciji, jasno definisanim ciljevima, fleksibilnosti, svesnosti i zapažanju svih onih stvari koje drugi ne primećuju i naravno apsolutnoj odgovornosti za sopstveni život. Polaznici su tokom dva dana ovladali veštinama koje su im otvorile nove kanale percepcije, podigle nivo vere, osvestile nesvesne procese i unapredile kvalitet života u celini.

Dva cela dana sa Slavicom Squire i njenim izvanrednim timom trenera i asistenata, odisala su pozitivnom energijom, mislima koje pokreću, videla su se nasmejana lica koja otkrivaju radost i ushićenost i čuo se smeh prisutnih koji govori da je ovaj trening baš onaj koji su dugo čekali, trening koji će zaista napraviti veliku razliku u njihovim životima i budućim akcijama.

Možda i vi želite da konačno živite uspešni, srećni, ostvareni na poslovnom i privatnom planu i uz to budete podrška svojim saradnicima, kolegama i vašoj porodici? Napravite ključni korak baš sada i prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 398, rezervišite svoje mesto za 8. I 9. oktobar na NLP Starter treningu i doživite NLP svim čulima i iz prve ruke!

Od srca vam se radujemo!