Kompletna lična transformacija

Kompletna lična transformacija

Privela se kraju još jedna letnja intenzivna Master edukacija, tokom koje su svi polaznici treninga osvestili  sve svoje potencijale i sada sa puno znanja i veština mogu da doprinesu kako sopstvenom, tako i ličnom razvoju drugih ljudi.

Poslednja nedelja treninga je bila nezaboravna. Različiti treneri sa izuzetno kvalitetnim i značajnim znanjima su omogućili Masterima da zavire u najskrovitije delove svoje ličnosti, osveste ih i menjaju u skladu sa svojom životnom svrhom.

Dobili su veštine uz pomoć kojih mogu da stvaraju život iznova, onako kako oni zaista žele i koji je u skladu sa misijom koju slede. 

Koliko toga se krije u nama saznamo tek kad dozvolimo sebi da stupimo u kontakt sa nekim delovima svoje ličnosti koje ne hranimo i koje skrivamo pružajuci samo jednom delu, za koji smatramo da je najprihvatljiviji za okolinu, mogućnost da se ispolji. Ponekad taj deo nas ne zna sve odgovore i kada prihvatimo sebe i sve svoje delove onda nas je nemoguće zustaviti na putu ličnog prosperiteta. Kao celovite i harmonizovne ličnosti privlačimo i stvaramo samo pogodne i fantastične prilike za nove poduhvate.  Imamo sve što nam je potrebno da uspemo i živimo život punim plućima, neverovatan osećaj opuštenosti, poleta i spremnosti za novi, bolji i ispunjeniji život. 

Masteri su stekli mnogobrojne nove veštine koje mogu primeniti u svim oblastima života, imaju sve potrebne alate da naprave kuću sa jakim i otpornim temeljom. Bavili su se modelovanjem, strategijama postizanja cilja, terapeutskim tehnikama kao i drugim izrazito efikasnim i primenljivim znanjima koja su im preneli NLP Traineri Slavica Squire, Milica Nikolić, Lelica Todorović i Dragoljub Matić.

Nakon integracije svega što su naučili i iskustveno prošli kroz celu NLP Business Practitioner i Master edukaciju, dobili su potpuno jasan uvid koliko su im svi alati i veštine korisni u životu i koliko su od istog napravili umetničko delo. Njihova situacija na poslu je odlična, napredovanje je brže i lakše, komunikacija sa svim tipovima ljudi teče nesmetano i glatko, puni su podrške, razumevanja i veoma su fleksibilni. Sada su uzor i motivacija drugima, jer uspešno vladaju promenama i iznenadnim situacijama, koje lako pretvaraju u atraktivne ciljeve.

Polaznici sada spremaju svoje master radove kojima će pokazati stečeno znanje i način na koji su to primenili u život i time postigli fenomenalne rezultate.