Koje su vaše vrednosti?

Koje su vaše vrednosti?

Možda ste nekada bili baš pred realizacijom neke vaše ideje, ali vas je u zadnji čas sprečio poznati sumnjičavi glasić u vašoj glavi koji je šapnuo: “Nemoguće je – nije realno”. Ili možda verujete da sve što ostvarite morate mukom da zaslužite? Ili da svakako nećete dobiti posao, jer se posao dobija preko veze?

Naša uverenja mogu da budu naša velika podrška, ali nas mogu i blokirati, onda kada su ograničavajuća i za nas nekorisna. U šta vi verujete?

Naša četrdeset sedma, novosadska, grupa polaznika NLP Practitioner edukacije, na svom sedmom modulu bavila se upravo temom vrednosti i uverenja, njihovim značajem, načinom na koji funkcionišu, kao i promenom onih nekorisnih, ograničavajućih u korisna i podržavajuća.

Svoj sedmi modul završili su bogatiji i za još jedno iskustvo programiranja svojih ciljeva (kroz Neuro Logičke Nivoe), i na taj način se još jedan korak približili ostvarenju svojih snova.

Možda i vas ograničavaju vaša uverenja? Tu smo da vas podržimo i pozovemo na novu NLP Practitioner edukaciju, kako biste i vi ovladali već isprobanim tehnikama koje svakodnevno koriste uspešni, srećni i zadovoljni ljudi…, a odluku o nastavku edukacije ubrzaće vam naša martovska fenomenalna tombola, koja traje do 25.03.2016. godine, a možete da osvojite kao nagradu i pohađate besplatno NLP Master edukaciju (čija je regularna cena 1897 eura),

Prijave možete izvršiti OVDE ili na telefon 064 64 51 398.

Od srca vam se radujemo.