Ključne veštine za pozitivan uticaj na druge

Ključne veštine za pozitivan uticaj na druge

Ako ste ikada imali problem da nagovorite partnera da rasprema stvari za sobom ili da prijatelju pomognete da uvidi neko ponašanje koje nije korisno za njega, onda bi i vama bilo izuzetno korisno da ovladate govornim obrascima koji se izučavaju u sklopu NLP Practitioner edukacije na NLP Institutu.

Upravo njih je tokom proteklog vikenda izučavala 57. grupa polaznika koja je od svojih trenera – Katarine Džoković i Dragoljuba Matića – Profe – dobila izvanredne alate primenjive kako u privatnom i poslovnom životu.

Tokom prvog dana učili su Miltonov govor, korisne obrasce koji im omogućavaju da ciljano utiču na druge i neutrališu otpor kod sagovornika. Uz ove govorne obrasce, ubuduće će moći lakše i uspešnije da komuniciraju sa svojim partnerima i decom, ali i vode svoje timove i sastanke u firmama.

Tokom drugog dana, između ostalog su učili kako mogu da dobiju precizne informacije od svojih sagovornika, pitanjima pokrenu ljude na napredak i motivišu ih na napredak.

Uz pomoć preciznih pitanja koji se izučavaju u okviru ovog modula, ubuduće će moći da precizno delegiraju zaduženja u svojim firmama, dobiju pravi feedback onda kada im je potreban, ali i uspešnije komuniciraju sa svojom decom, uvere ih da urade domaći, pojedu nešto zdravo i slično.

NLP Practitioner edukacija je već ogromnom broju ljudi pomogla da reši probleme u komunikaciji i stekne samopouzdanje u brojnim životnim situacijama. Ako biste i vi želeli da ovladate Naukom Ličnog Prosperiteta koja se na ovoj edukaciji izučava, pravo je vreme da rezervišete svoje mesto!

Tu smo da vas podržimo na vašem putu napretka!