Kakve su ti misli, takva ti je komunikacija

Kakve su ti misli, takva ti je komunikacija

Možda ste nekada bili u situaciji da i pored uloženog truda i želje, komunikacija sa nekom osobom vam i dalje ne ide i nemate zadovoljavajuće rezultate… Međutim, želja i trud nisu dovoljan uslov da budete dobar komunikator.

Često rezultat komunikacije, a ponekad i naših odnosa, zavisi od naših i tuđih metaprograma, to jest načina na koji razmišljamo, reagujemo, motivišemo i donosimo odluke. Nastup, govor i odnos prema sagovorniku jesu tri najvažnija elementa svake komunikacije, naročito u poslovnom kontekstu, a osloboditi se nekorisnih uverenja i obrazaca ponašanja olakšava nam svaki sastanak, razgovor, pregovore….kao i svakodnevnu komunikaciju sa bilo kim.

Proteklog vikenda šesnaesta grupa naših Mastera bavila se upravo metaprogramima i kroz praktičan rad, a uz bezrezervnu podršku trenera, polaznici su naučili da prepoznaju svoje metaprograme, kao i one kod drugih ljudi, što može da im bude veoma korisno u pregovaranju, motivisanju drugih ili prilikom procene nečijih preferenci za posao.

Masteri su upoznali i Identity Compass – vrhunski temeljit instrument za merenje preferenci razmišljanja i motivacije kod rukovodioca, koji se odlično pokazao u poslovnoj praksi, kroz mogućnost brze procene ličnosti i predviđanja nečije reakcije, radi adekvatne motivacije i donošenja pravilnih odluka.

Možda i vi želite da postanete vrhunski komunikator i da uz uz praktične NLP alate naučite kako da pregovaranje postane prijatan i uspešan put ka cilju za obe pregovaračke strane? Učite od najiskusnijih i najboljih, prijavite se na NLP Business Practitioner edukaciju!

Sve informacije možete dobiti OVDE il na telefon 064 6451 398.

Dobrodošli na NLP Institut!