Kako prizvati i održati ljubav?

Kako prizvati i održati ljubav?

Ako mislite da je ljubav stvar sudbine, da – ali samo u bajkama. U stvarnom životu ljubav počinje od nas samih, od našeg prihvatanja ko smo mi i ko želimo da budemo. Ljubav je nešto što prvo moramo sebi da dozvolimo, da se otvorimo i da u svoj život prizovemo. A onda se ljubav neguje i čuva, u nju se ulaže. Naučite kako da dozvolite sebi baš onakvu ljubav kakvu priželjkujete i kako sami da ”pogurate sudbinu”…

Pozivamo vas na radionicu “Kako prizvati i održati ljubav”, koju će održati Slavica Squire, prvi i najiskusniji motivator, trener i coach u Srbiji. Možda ste već pročitali tekst koji je pisala Slavica o svom iskustvu ”Kada ljubav (ne) ide po planu” na njenom blogu (ako niste, možete ga pročitati OVDE). Mnogo čitaoci su joj pisali sa željom da ih podrži i zato je ona kreirala za sve nas ovu radionicu na kojoj ćete naučiti kako da i vi napravite plan, kako da prizovete ljubav u svoj život i kako da održite euforiju romentične ljubavi, šta raditi u kriznim situacijama, kako sa strahovima, kako ih sa uspehom prevazići i koja su pravila za uspešnu ljubavnu vezu. Poslušajte i primenite na sebi znanje i iskustvo dvoje ljudi, koji su svojim primerom dokazali da je ljubav energija kojom se stvaraju čuda.

Dozvolite sebi da budete srećni, prizovite ljubav koju želite ili se zaljubite ponovo u vašeg partnera, usrećite, obradujte, razveselite one koje volite, mogućnosti za to ima nebrojeno, a na radionici “Kako prizvati i održati ljubav” dobićete neke nove, romantične, kreativne i nadasve u praksi dokazane i primenjive ideje.

Cena radionice je 1000 dinara. Prijavite se na tanja@nlpinstitut.com ili putem telefona na 064 64 51 391.