KAKO DA PRODUKTIVNO ISKORISTITE SVOJE RESURSE – 4.modul BP44

KAKO DA PRODUKTIVNO ISKORISTITE SVOJE RESURSE – 4.modul BP44

Rad na submodalitetima, osvešćivanje sposobnosti i mogućnost da promene sećanja na neka neprijatna iskustva uz pomoć korisnih NLP metoda, samo su neki od elemenata četvrtog modula NLP Business Practitioner edukacije. Takođe uče i kako da uz podršku i dobru nameru ukažu osobi iz svog poslovnog ili privatnog okruženja na eventualni propust i pomognu joj da se bolje razvije uz pomoć precizno datog feedback-a.

Uz najnovija naučna istraživanja u nesvakidašnje zabavnoj atmosferi i predivnom ambijentu, smenjivali su se smeh, radoznalost, znanje, podrška i zahvalnost, kako polaznika tako i naših trenera, koji su i ovoga puta bezrezervno prenosili svoja iskustva i znanje na grupu fantastično inspirisanih ljudi. Glavnim trenerima i svim plaznicima su co-treneri velika podrška i čine ovaj trening neobično kvalitetnim, jer se odvija pod budnim okom najmanje 4 sertifikovana NLP trenera i svaki polaznik ima stručnu podršku u svakom trenutku.

Naša 44 po redu NLP Business Practitioner grupa, stigla je do polovine svog uzbudljivog putovanja kroz NLP. Do sada stečeno znanje pripremilo je ove ljude, pune entuzijazma, za nove korake ka pozitivnoj promeni, a četvrti modul izazvao je posebno interesovanje upravo zbog svog višestruko korisnog sadržaja.

Pogledajte deo atmosfere ovde

Kroz ovaj zahtevni modul, polaznici su naučili praktično primenjive tehnike, koje će im omogućiti da se lakše i brze razviju u željenom pravcu i postignu rezultate dostojne svake uspešne, srećne i zadovoljne osobe.

Postanite odgovorni za vaš uspeh!

Prijavite se za letnji NLP Business Practitioner 2015.