Kako da povratite životni žar?

Kako da povratite životni žar?

„Nijedna prepreka u životu nije protiv nas, već je u našoj službi jer nas vodi na sledeći nivo.“Lorant Magyar

Da li nekad imate osećaj da ste izgubili životni žar? Da se samo provlačite kroz život bez ikakvog entuzijazma? Da li imate utisak da uopšte ne koristite svoje talente ili ih ne koristite u dovoljnoj meri? Ako je tako, niste usamljeni. Prema nekim procenama, 85 do 90 odsto ljudi smatra da ne živi život punim plućima.
Neki možda zarađuju dobro, ali ne vole to što rade. Drugi, pak, niti vole to što rade niti imaju dovoljnu zaradu od toga. Međutim, svi smo mi stvoreni da ispunimo naš veličanstven poziv i predivnu svrhu našeg života, da blistamo kao dragoceni dijamanti i da u tome nalazimo duboko zadovoljstvo. A i na taj način da poboljšamo ovaj svet i menjamo život drugih.

Upravo to je imao u vidu NLP trener i iskusni motivacioni govornik Lorant Magyar kada je kreirao izvanredno koristan trening pod nazivom „Koji je tvoj put?“ održan 6. i 7. februara na NLP Institutu, prvoj instituciji u Srbiji u kojoj se podučava i izučava Nauka Ličnog Prosperiteta.

Polaznici ove dvodnevne edukacije dobili su korisne alate i tehnike koji su od ključnog značaja za otkrivanje životne svrhe i profesionalnog entuzijazma.
Tokom prvog dana treninga su, uz posvećeno vođenje, analizirali trenutno stanje u svojim životima i istraživali dublje svoje talente i veštine, otkrivajući oblasti u kojima mogu da ostvare najveći uticaj.

Lorant, koji je takođe i lekar-specijalista mentalnog zdravlja, bliže ih je upoznao sa deset vrsta inteligencije i kroz jedinstvene vežbe ih podstakao da istraže svoje „jake“ strane i da u zavisnosti od njih razmisle o svom ličnom pozivu, kako bi osvestili šta je ono čime bi trebalo da se bave. Polaznici su dobili priliku da osveste šta je ono što znaju, a vole da rade i kako da svoj posao učine svrsishodnim.

Tokom drugog dana, bavili su se preprekama koje ih sprečavaju da otkriju svoj poziv, ali i podržaocima – ljudima i veštinama koji ih podržavaju na putu napretka. Takođe, učili su kako da slušaju ono što im njihovo telo poručuje i da se vrate u dobro stanje svaki put kad se suoče sa stresom i anksioznošću, simptomima straha za budućnost.

„U životu svake osobe je važno da ona pronađe svoje mesto i da shvati da kršenjem svojih vrednosti gubi mir. Cilj svake osobe treba da bude svesno i ciljano stvaranje života iz bajke.“Lorant Magyar

Na NLP Institutu možete pohađati brojne korisne edukacije u svrhu postizanja lične izuzetnosti i blagostanja. Ako želite da saznate više o njima, pozovite nas na 064 6451 391 ili nam pišite na office@nlpinstitut.com. Naša misija je da vas ohrabrimo da živimo život kakav želite!