Kako da postanete uspešan pregovarač?

Kako da postanete uspešan pregovarač?

Da li već neko vreme smatrate da zaslužujete povišicu u svojoj firmi, ali oklevate da je zatražite? Jeste li već propustili nekoliko prilika da dobijete unapređenje, samo zato što ne znate šta da kažete šefu?

Ako je to slučaj kod vas, onda su pregovaračke veštine ono što vam je preko potrebno u životu i što su tokom 6. modula proteklog vikenda izučavali polaznici NLP Practitioner edukacije na NLP Institutu.

Oni su imali priliku da od našeg iskusnog NLP trenera i coach-a Katarine Džoković nauče tehnike zahvaljujući kojima mogu da samouvereno nastupaju i steknu sposobnost uveravanja, a da pritom u stresnim situacijama ostanu smireni, koncentrisani i opušteni.

Najpre su produbili svoje znanje o metaprogramima, nesvesnim strukturama u razmišljanju koje određuju našu motivaciju i tumačenje sveta koji nas okružuje, a s kojima su se prvi put susreli još na NLP Starter-u.

Ovog puta, učili su kako da ih smeste u različite kontekste, kako bi otkrili način na koji razmišlja njihov sagovornik i pripreme se za pregovaranje.

Tokom drugog dana treninga, izučavali su pregovaranje kao strukturiran proces koji mogu planirati i na koji ciljano mogu uticati zahvaljujući svim znanjima koje su tokom proteklih pet modula stekli na NLP Practitioner-u.

Pored toga, učili su kako da po ugledu na svetske genijalce osmisle nepogrešivu strategiju za ostvarenje svojih ciljeva, ali i da tokom celog tog putovanja zadrže dobro stanje, optimizam i vedrinu.

Već sledećeg modula, oni će imati priliku da integrišu sva dosad stečena znanja sa svojim trenerima Slavicom Squire, Katarinom Džoković i Dragoljubom Matićem – Profom i da sa kolegama iz grupe podele utiske o svom napretku i otkrića do kojih su došli tokom edukacije.

Ako biste želeli da i vi učite tehnike i alate najuspešnijih ljudi današnjice, ostalo je još malo vremena da se prijavite za prvi modul NLP Practitioner edukacije – NLP Starter, jer se broj mesta ubrzano popunjava. Zato odmah rezervišite svoje mesto OVDE.