Kako da ciljano upravljete emocijama?

Kako da ciljano upravljete emocijama?

Kvaliteti i karakteristike mentalnih slika, zvukova i osećaja od kojih su sačinjena naša sećanja na prošle događaje i razmišljanja o budućim, nazivaju se submodalitetima. Mi zahvaljujući njima zapravo kodiramo naš doživljaj realnosti.

Prvog dana proteklog vikenda polaznici 55. grupe NLP Practititoner edukacije su u okviru 4. modula zahvaljujući našem iskusnom NLP treneru i coach-u Katarini Džoković, učili kako da rade sa svojim submodalitetima i zahvaljujući tome, utiču na svoja iskustva.

Kako su kroz korisne vežbe i teoretski rad mogli da otkriju, zahvaljujući submodalitetima moguće je menjati naš doživljaj događaja iz prošlosti i time menjati naša iskustva i neželjene emocije, u svim situacijama u kojima je porebno da imamo resursno stanje.

Tokom drugog dana istraživali su jedan od najvažnijih metaprograma – našu vremensku liniju, to jest, način na koji naš mozak kodira naš doživljaj vremena. Vreme predstavlja vrlo važan deo našeg ličnog i poslovnog života. Svi imamo jedinstven odnos prema vremenu, a on zavisi od našeg poimanja vremena, koga nismo svesni, a od fundamentalnog je značaja za način na koji funkcionišemo u svakodnevnom životu. Kako svako od nas doživljava vreme i “upravlja vremenom”, odražava se na našu ličnost, na ponašanje, a time i na rezultate koje postižemo.

Ako biste i vi želeli da naučite kako možete da uvek očuvate dobro stanje, menjate svoja sećanja na prošlost i fokusirate se na uspeh u budućnosti, NLP Institut je pravo mesto za vas. Za našu NLP Practitioner edukaciju uvek vlada veliko interesovanje. Zato odmah rezervišite svoje mesto! Više o tome pročitajte OVDE.