Jubilarni NLP Business Practitioner

Jubilarni NLP Business Practitioner

04. i 05. februara je počeo naš jubilarni NLP Business Practitioner. Pošto je naš NLP Institut osnovan još u februaru 2006 godine, a tada je bio prvi i jedini institut te vrste na našim prostorima, to je za nas divan razlog za slavlje. Odlučili smo da svoju radost podelimo sa našim polaznicima time što ćemo cele ove godine imati interesantne jubilejske ponude, popuste, poklone … besplatne NLP workshops i još puno toga zanimljivog i korisnog za sve ljude koji se interesuju za NLP …

Ovaj prvi modul practitioner edukacije pod nazivom NLP Starter je bio prva u nizu jubilejskih ponuda. Srcea su nam bila prepuna što se tako puno ljudi odazvalo, a beskrajno nam je žao što ovoga puta nismo mogli svim zainteresovanima da izađemo u susret. Svakako ćemo u okviru mogućnosti naših kapaciteta, uz prvenstvenu brigu o kvalitetu, nastaviti sa jubilejskim ponudama i aktivnostima, pa je sledeći NLP Starter već najavljen za 15. i 16. aprila.

[nggallery id=27]

18. i 19. februara nastavljamo sa drugim modulom i planiramo da na leto bude sertifikacija polaznika koji su upravo započeli edukaciju.

Uskoro ćete imati priliku da istražujete naš novi sajt, koji će biti pun raznih novosti, zanimljivosti i korisnih materijala.

Pratite našu jubilejsku ponudu i kontaktirajte nas na vreme ako vam se nešto učini interesantnim.