Jasnom vizijom do uspeha!

Jasnom vizijom do uspeha!

Da li biste voleli da naučite kako da ovladate vašim mislima i emocijama? Da li ste svesni da uspešni ljudi koriste posebne misaone strategije kako bi postigli vrhunske rezultate? Da li još uvek imate negativne misli i reakcije na neke prošle događaje koje vas onemogućavaju da nastavite dalje i osvarite produktivniju budućnost?

Ako su vaši ogovori na ova pitanja potvrdni, vreme je da se upoznate sa Neuro Lingvističkim Programiranjem i otkrijete psihologiju rezultata koji vas dovode do potpune pozitivne promene misaonih obrazaca!

Odvažnost u nameri da se menjaju na bolje, da kvalitetnije i konstruktivnije komuniciraju sa svojom okolinom i profesionalnim okruženjem kao i da ostvare svoje snove i ciljeve, pokazala je 24. i 25. oktobra 2015. grupa entuzijastičnih, pozitivnih i fokusiranih polaznika NLP Business Practitioner edukacije u Novom Sadu.

Koliko je kvalitetna komunikacija krucijalna za uspeh u svim životnim oblastima, koje tehnike i alate koristimo kako bismo postigli dobar međuljudski odnos sa ljudima koji su nam značajni, razlike između opisa i interpretacije, koja su to korisna uverenja koja nam život mogu potpuno preokrenuti na bolje i kako postati fleksibilan, neke su od tema kojih su se polaznici drugog modula NLP Practitioner edukacije dotakli na ovom modulu.

Uz teorijski deo, praktične vežbe koje su polaznici usvojili lako i brzo, kao i uz mogućnost da odmah isprobaju naučeno i podele svoje impresije sa ostalima, dva dana NLP Practitioner treninga proletela su u dobrom raspoloženju na prvom stepeniku ka internacionalno akreditovanom sertifikatu koji zadovoljava sve profesionalne standarde!

Prigrliti promenu i prepustiti joj se, jedna je od najhrabrijih i najpametnijih odluka koje čovek može da donese, a razumeti da jedino kroz ličnu promenu menjamo odnos drugih prema nama, predstavlja ključ srećnog i svrsishodnog života.

Naše edukacije upravo su formirane tako da vam obezbede najkorisnije i najbolje strategije za vaš lični razvoj. Pružamo vam mogućnost da probudite najbolje u sebi i drugima! Upravo zato pozivamo vas da 13. – 15. novembra 2015. prisustvujete treningu pod nazivom: „Coaching for Leadership Excellence“ koji će održati jedan od najvećih NLP eksperata današnjice – Charles Faulkner!

Ovaj trening otvoren je za sve zainteresovane polaznike, a posebno ga preporučujemo polaznicima NLP Instituta, sertifikovanim coachevima, polaznicima Coaching Akademije, kao i svim rukovodiocima, direktorima, menadžerima i konsultantima.

Radujemo vam se, uz bezrezervnu podršku svakom vašem cilju i životnoj misiji, na putu ka pozitivnoj i svrsishodnijoj budućnosti!

Prijavite se na: milana@nlpinstitut.com ili na tel: 064 6451 398

Dobrodošli na NLP Institut!