Izgradite svoj jedistveni „NLP stil“ – NLP Master Practitioner

Izgradite svoj jedistveni „NLP stil“ – NLP Master Practitioner

NLP Master edukacija na NLP Institutu je jedinstvena šansa i velika privilegija da se u našoj zemlji stekne ne samo izuzetno iskustvo radeći sa vrhunskim majstorima, već i internacionalni sertifikat.

Letnja grupa Mastera je čitave protekle nedelje vredno radila na NLP Institutu sa International NLP Master Trainer-om i Coach-om Slavicom Squire i NLP Trainer-om Dragoljubom Matićem. NLP Masteri već su integrisali sadržaje sa NLP Business Practitioner-a, podigli svoje NLP veštine na viši nivo i počeli da rade na svom ličnom „NLP stilu“.

Na ovom modulu naučili su kako da prepoznaju uverenja sagovornika i menjaju ih prema potrebi putem metafora ili uverljivih govornih obrazaca. Vežbali su da pregovaraju na ekspertskom nivou i prevazilaze izuzetno teške i problematične situacije.

Poseban benefit koji su Masteri imali na ovom modulu je Identity Compass – Assessment i Profiling sistem. Identity Compass je inovativni alat za selekciju zaposlenih, koji se zasniva na konceptu “struktura u razmišljanju”. On registruje načine kako ljudi razmišljaju i donose odluke u tipičnim poslovnim situacijama i ukazuje na to šta motiviše zaposlene, koje su njihove vrednosti i koji su ciljevi njihove karijere. Identity Compass pruža jasne vodilje o tome koji od zaposlenih će funkcionisati najbolje u kojim situacijama i kako se mogu postići poboljšanja u tom smislu.

Svako od polaznika dobio je svoj lični profil pomoću koga je dobio uvid u kojoj se poziciji nalazi i koje su mu razvojene teme. Ovaj tool im je pomogao da razumeju kako koji profil funkcioniše pod stresom, radi u timu, ili kako je najbolje motivisati različite profile na uspeh u poslu.

Do sledećeg modula, Masteri imaju zadatak da vežbaju i intergrišu naučeno, a zatim nastavljaju da uz podršku NLP Instituta dalje razvijaju svoje sposobnosti.