Izaberi uspeh – Izaberi NLP!

Izaberi uspeh – Izaberi NLP!

Da li ste ikada poželeli da se osećate dobro, bez posebnog razloga? Da vaše prisustvo bude podrška i inspiracija drugima a svako novo iskustvo nagrada i učenje na putu ka najboljoj verziji sebe?

Sve ovo, i još mnogo više, pruža vam NLP Business Pracititoner edukacija – NLP Instituta!

Zašto bi trebalo da se odlučite da baš ove jeseni zablistate kroz NLP Pracititoner edukaciju?

Jedinstvenost ovog treninga ogleda se kako u najnaprednijim tehnikama za razvoj ličnosti, tako i u koncepciji i pristupu edukatora sa internacionalnim znanjem i iskustvom, koje nesebično prenose na sve svoje polaznike.

Ovaj trening osnažiće vas da napravite neke od najpozitivnijih promena u svom ličnom i profesionalnom životu. Postaćete još bolji pregovarač, komunikator i osoba potpuno orijentisana ka uspehu!

Na NLP Practitioner edukaciji naučićete:

  • Kako da dovedete svoje komunikacione veštine do vrhunca
  • Povećate šanse za uspeh na svim životnim poljima
  • Pretvorite stres u produktivnost
  • Poboljšate svoj odnos prema sebi i drugima
  • Postanete još bolji na profesionalnom i ličnom planu

Ukoliko mislite da vas neko ili nešto koči da napredujete, osećate da nailazite na previše prepreka ili želite da pozitivno promenite svoj odnos prema ljudima ili situacijama, NLP Practitioner edukacija će vam predstaviti najsavremenije tehnike i alate za postizanje korisnih promena, kao i jasan put ka vašem ličnom uspehu!

Najkraće rastojanje između vaših želja i njihovog ostvarenja je upravo NLP Practitioner edukacija – najbolje ulaganje u sebe na koje ste mogli da se odlučite!
Ono što ljude razlikuje su izbori koje prave…

Napravite najbolji izbor i pridružite nam se 3. i 4. Oktobra 2015. na NLP Practitioner edukaciji! Učite od jednog od najboljih NLP trenera – Slavice Squire i postanite deo tima uspešnih i zadovoljnih polaznika NLP Instituta!

Prijave na: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Dobrodošli!