Iskoristi svoje vreme za sreću!

Iskoristi svoje vreme za sreću!

Verujemo da je za neke od vas izuzetno važno kako se odnosite prema vremenu koje imate tokom dana. Možda ste nekada bili u situaciji u svom životu kada niste imali dovoljno vremena da ispunite neke zadatke ili ostvarite svoje planove? Da li ste nekada zamišljali o tome šta biste još sve voleli da postignete u životu, koja mesta biste voleli da obiđete i šta biste još voleli da vidite i naučite? Da li znate kako to možete da postignete i da stignete sve?

I dok tako razmišljate o ovim pitanjima, verujemo da već sada imate neke odgovore, a možda ste već osvestili neke radnje koje radite a koje biste mogli već sada da zamenite nekim korisnijim i vama dražim?

Na 7. modulu, grupa polaznika našeg prvog NLP sertifikovanog treninga NLP Practitioner uz fenomenalnog trenera i coacha Katarine Džoković, dobila je uvid u svoje vremenske linije. Od ključnog im je značaja bilo da vreme svog život percipiraju na jedan nov i njima nadasve koristan način. Da uvide kako oni postaju svesni vremena koje imaju na raspolaganju i kako da ga maksimalno iskoriste, bez pritiska, tereta, sa puno entuzijazma, olakšanja i radosti postave svoje plemenite ciljeve i organizuju svoje živote. Naučili su kako da prepoznaju ne samo svoju percepciju vremena, već i da uvid način funkcionisanja vremenske linije drugih ljudi, bilo da su njihovi dragi ili ljudi iz poslovnog okruženja.

Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili, nego onima koje jeste! Mark Twain

Ne čekajte naredne godine da ostvarite svoje ciljeve. Možda je baš sada vaše vreme i prilika da ostvarite snove i živite u skladu sa njima.

Ukoliko biste želeli da naučite tehnike koje vam daju šansu i moć da vladate svojim vremenom i živite život punim plućima, radosni i srećni, iskorisite fenomenalnu priliku za popust na ranu rezervaciju mesta na NLP Starter treningu, i prijavite se na office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 398 i rezervišite vaše mesto na vreme!

Ne radite vi za vreme, neka vreme radi za vas!

Prijavi se danas!

Dobro nam došli!