Integracija i sertifikacija NLP Business Practitioner – Novi Sad

Integracija i sertifikacija NLP Business Practitioner – Novi Sad

Omiljeni modul većine naših polaznika je upravo sertifikacija. Na poslednjem modulu NLP Business Practitioner-a integrišu se stečeno znanje i veštine, i polaznici ukratko prezentuju kako je NLP uticao na njihov lični i profesionalni razvoj i šta umeju danas, a nisu umeli pre NLP edukacije.

Ovog vikenda sertifikaciju na NLP Institutu je imala grupa iz Novog Sada, gde su polaznici pokazali kako su vredno radili proteklih nekoliko meseci, jer je svako od njih ispunio sve uslove i dobio zasluženi internacionalni sertifikat NLP Business Practitioner sa pečatom NLP Instituta i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP.

Po završetku naše edukacije, polaznici su stekli duboko razumevanje NLP Practitioner veština i sposobnost da ih sa sigurnošću koriste u poslovnom okruženju. Vešti su u čitanju neverbalne komunikacije, efikasno i sa sigurnošću komuniciraju na bilo kom nivou, koristite jezik uticajnije i generalno imaju više samopouzdanja, kao i fascinantne vizije i ciljeve.

Naši treneri već dugi niz godina drže Practitioner edukacije Neuro-Lingvističkog Programiranja i iz svog bogatog iskustva znaju da se učenje i razvoj ne završavaju onda kada se završi edukacija. Mi ćemo im i dalje stajati na raspolaganju i biti podrška u primeni NLP veština, koje će mnogi od njih nastaviti da razvijaju kroz naš letnji NLP Master edukativni program.