Inspiriši druge svojom pojavom!

Inspiriši druge svojom pojavom!

U današnje vreme okruženi smo velikim brojem mogućnosti pohađanja edukacija, kao i slušanja raznih seminara. Verujemo da je svako od vas bio u prilici da sluša i ispred sebe vidi razne ljude koji se bave profesijom prezentatora, bilo da je to učitelj, profesor ili neko ko vodi sastanak ispred svog tima ili pak prezentuje određene proizvode koji su na vas ostavili ili očaravajuć ili razočaravajuć utisak? Možda Vam se desilo da ste sa nekog predavanja čija vas je tema privukla otišli i da posle određenog vremena niste ni znali šta ste tačno čuli i koja je svrha predavanja ili ste pak bili na nekom seminaru koji vam i nije bio toliko interesantan, a gde ste nakon završetka ostali fascinirani kako materijom, tako i samim predavačem i njegovim umećem?

Ovog vikenda je naša grupa polaznika NLP Master edukacije uz podršku fenomenalnog NLP Trenera i Coacha, Dragoljuba Matića – Profe, dobila nov alat pomoću kojeg postaju fantastični predavači, prezentatori, ljudi koji uspešno vode sastanke gde svojim interesentima na zabavan, najkvalitetniji i najefektivniji način prenose određen materijal. Ovo je ujedno bila prilika da naši dragi polaznici iskoriste fenomenalni 6. modul i primene ovaj alat kako bi svoje master prezentacije za dobijanje sertifikata NLP Mastera, podigli na najviši nivo. Fascinantan uvid su bile njihove reakcije na ovaj nadasve koristan alat i njegova efikasnot i mogućnost primene kada žele da predstave sebe u najboljem svetlu, svoje ideje, za važne razgovore, pregovore, na prodajnim prezentacijama … Ovo je veština koja sadrži sve prethodno naučene i predstavlja nivo majstorije. Naši polaznicu su ovim znanjem ušli u krug onih predavača, učitelja, prezentatora koji svojim nastupom očaravaju slučaoce i gledaoce. Čestitamo im na tome i unapred se radujemo njihovom sledećem sertifikacionom modulu kada će nam predstaviti svoj Master rad i pokazati nam njihovo umeće prezentacije, implementiran i isproban sadržaj odnosno tehnike i alate u njihovim životima.

Ukoliko i vi želite da postanete vrhunski govornici, prodavci, prezentatnori, učitelji i profesori koji ostvaruju svoje ciljeve i edukuju ljude i želite da svojom pojavom, energijom, stručnošću u njihovim životima ostavite svoj trag, trag osobe koja ih je motiivsala, naučila i pružila hrabrost da se odvaže i krenu u kreaciju i ostavrenje svojih ciljeva, prijavite se na office@nlpinsitut.com ili pozovite na 064/6451 398 i iskoristite trenutno aktuelnu cenu za rane uplate na vaš prvi korak ka uspehu – NLP Starter!

Prijavi se danas!

Dobro nam došli!