Inspirativno predavanje u Gornjem Milanovcu u Metalcu

Inspirativno predavanje u Gornjem Milanovcu u Metalcu

Rukovodstvo kompanije Metalac Holding u Gornjem Milanovcu organizovalo je poseban NLP event za sve zaposlene i prijatelje kompanije na kome je vlasnica NLP Instituta i autorka novog doba Slavica Squire sa velikim zadovoljstvom održala inspirativno predavanje na temu : „ Kako kreirati uspeh“. Tom prilikom prezentovala je i svoju knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija“.

Slavicu Squire je najavio gospodin Dragoljub Vukadinović, predsednik upravnog odbora kompanije Metalac, u kojoj je Slavica održala prve NLP treninge na srpskom jeziku još 2004. godine. Gospodin Vukadinović je izrazio veliko zadovoljstvo efektima koji su NLP treninzi imali na rukovodstvo kompanije Metalac i na njihove rezultate u svim ovim godinama.

Tema predavanja je bila kreiranje uspeha. Na zanimljiv način Slavica Squire je pokrenula sve prisutne da razmišljaju onako kako to rade uspešni i zadovoljni ljudi, predstavljajući im ideje koje su opširnije objašnjene u njenoj knjizi.

Veče je bilo ispunjeno lepim emocijama i uspomenama na Slavičine prve korake u Srbiji. U tom istom amfiteatru pre osam godina, održavala je prve NLP treninge na srpskom jeziku, a polaznici su bili rukovodioci kompanije Metalac. Tada su, kao veoma zadovoljni polaznici, dali svoju podršku što je bilo i presudno da Slavica Squire otvori prvi NLP Institut u Srbiji.