Hrana za rast i razvoj

Hrana za rast i razvoj

Možda vam se nekada desilo da pregorite, da dugo u sebi gutate knedle jer vam nečije ponašanje ide na živce, ali ne znate kako to da kažete? Takođe, možda vam se desilo da eksplodirate i sav otpad zbog ćutanja koji ste u sebi nosili izbacite na osobu koja vam najviše znači? A možda imate u svojoj okolini ljude koji se stalno žale na nešto: ni jedno vreme im ne valja, a vi ne znate kako da im na to odgovorite. Možda ste ta osoba i vi?

Komunikacija je ključna veština ako želite da izgradite bolji odnos sa drugim ljudima, da brže i lakše stignete do ciljeva i da više razumete sebe i svoje želje.

Upravo komunikacioni modeli, bili su tema proteklog vikenda na 5. modulu edukacije.

Prvog dana treninga polaznici su se bavili feedback-om, vrhunksim alatom pomoću kojeg mogu da izvrše pozitivan uticaj na druge ljude, zadrže dobro stanje bez obzira na sve i kontinuirano napreduju. Na modulu su učili kako da daju tačan, jasan i konkretan feedback, kao i kako da prime feedback koji im drugi upućuju. Učili su kako da održe svoje dobro stanje i stanje sagovornika, kao i da razlikuju situacije u kojima je primereno dati feedback, od onih u kojima nije.

Drugog dana treninga bavili su se čuvenim NLP nivoima koji im omogućavaju da bolje razumeju sebe i ono šta žele, a time i bolje shvate šta je drugima potrebno. Ovi nivoi im otkrivaju zašto rade neke stvari lako a druge nikako da pokrenu.

Kroz NLN pitanja i nivoe, upoznavali su sebe i razloge zašto neki ljudi reaguju kako reaguju i na taj način unaprede svoje odnose sa drugima i učine ih podržavajućim.

Ukoliko i vi želite srećniji, ispunjeniji život i život u kojem vladaju harmonični odnosi i podrška zbog koje napredujete i postajete sve bolji i bolji, vreme je da nam se pridružite.

Nemojte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i da odlažete svoje lične i poslovne uspehe za sutra koje nikada neće doći.
Prijavite se odmah za naš NLP Practitioner putem ovog linka i ove Nove godine sebi poklonite istrajnost, samopouzdanje, uspeh na poslu, bolje odnose sa bližnjima i krerajte uz našu podršku, korak po korak, život o kom ste oduvek maštali.